RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187350  Szerző: adam1400

potyi írta: 2020.06.09. 12:29
radio1attis írta:Köszi!!! Minden észrevétel fontos!
Szólok is Gerinek, hogy ne használja! ;)

potyi írta: 2020.06.09. 11:48 Ez már csak rohadék kukacoskodás, de van-e arra lehetőség, hogy kikerüljön Györke Attis szókincséből a "csajszi" és a "pacsi" úgy örökre, Gergőéből pedig a "le a kalappal"? Ha minden elhangzáskor inna valaki egy shotot valamiből, hamar csődöt mondana a mája.
:D
5kor át is lett adva az üzi gerinek :D
 #187346  Szerző: noartist

Le a kalappal!
Pacsi!
radio1attis írta: 2020.06.09. 12:23 Köszi!!! Minden észrevétel fontos!

potyi írta: 2020.06.09. 11:48 Ez már csak rohadék kukacoskodás, de van-e arra lehetőség, hogy kikerüljön Györke Attis szókincséből a "csajszi" és a "pacsi" úgy örökre, Gergőéből pedig a "le a kalappal"? Ha minden elhangzáskor inna valaki egy shotot valamiből, hamar csődöt mondana a mája.
 #187345  Szerző: potyi

radio1attis írta:Köszi!!! Minden észrevétel fontos!

:D
 #187344  Szerző: adam1400

ma nagyon jó zenék kerültek vissza :)

valaki emlegette örülhet: Ava Max - Salt
 #187343  Szerző: radio1attis

Köszi!!! Minden észrevétel fontos!

#187342  Szerző: potyi

Ez már csak rohadék kukacoskodás, de van-e arra lehetőség, hogy kikerüljön Györke Attis szókincséből a "csajszi" és a "pacsi" úgy örökre, Gergőéből pedig a "le a kalappal"? Ha minden elhangzáskor inna valaki egy shotot valamiből, hamar csődöt mondana a mája.
 #187328  Szerző: potyi

Ha egy rádió 2 év alatt így az élre tud törni egy olyan konkurens mellett, ami 5 éve, gyakorlatilag privilegizált helyzetben ugyanazon célcsoportot szolgálja, az szétverés. Igazságos leszek, a Rádió 1 is helyzeti előnnyel indult, élénken élt az emlékezetekben, de akkor is, kiderült, melyik koncepció erősebb. Sajnos hamar elkaszálták a Music FM-et, ennek én sem örülök, tartós és éles verseny alakulhatott volna ki, és jót tett volna az egész piacnak, illetve hosszú távon a rádióknak, hallgatóknak.

A hallgatottsági adatokat és mérési metodikát lehet vitatni, de szerintem nem érdemes, mert más referencia nem nagyon van. Talán csak a stream statisztika, ahol szintén hamar legyűrte a R1 a Music FM-et, mégpedig csúnyán.
Ráadásul sem engem, sem egyik ismerősömet nem kérdeztek meg soha, még véletlenül, egyszer sem, hogy milyen rádiót hallgatok!
Tedd meg kérlek, hogy utánanézel, mi a közvéleménykutatások és a statisztika, mint módszertudomány alapja, utána tudunk erről érdemben vitázni.
 #187326  Szerző: asr27

potyi írta: 2020.06.07. 11:56
asr27 írta:
A Rádió 1 a restart után szétverte a Music FM hallgatottságát, és hamar le is körözte ott, ahol jól lehetett fogni mindkettőt
Hatalmas baromság. Túl elfogult vagy, nem gondolod?
Ezeket vettem alapul:

Kép
Kép
Ez itt hol szétverés? :D Ennyi erővel akkor a Music FM meg szétverte a Petőfit.
Azt is hozzáteszem, hogy az ilyen fidesz kötődésű méréseknek én nem tudok hinni. Ugyan úgy manipulálják ezeket a méréseket is, mint a ksh által közzétett adatokat. Ráadásul sem engem, sem egyik ismerősömet nem kérdeztek meg soha, még véletlenül, egyszer sem, hogy milyen rádiót hallgatok!
Szóval, szerintem van egy adatbázis, egy lista, akiket időnként megkérdeznek és ebből állítják fel a sorrendet...
 #187325  Szerző: potyi

asr27 írta:
A Rádió 1 a restart után szétverte a Music FM hallgatottságát, és hamar le is körözte ott, ahol jól lehetett fogni mindkettőt
Hatalmas baromság. Túl elfogult vagy, nem gondolod?
Ezeket vettem alapul:

Kép
Kép
 #187324  Szerző: potyi

tomee írta:
potyi írta:Úgyhogy ne lepődjetek meg, ha előbbi elmászik kicsit a Hot AC (de legalábbis a 2011-es Adult CHR), utóbbi meg a sima AC/Oldie Based AC irányba, lehet, hogy hallgatói oldalon nem erre van tökéletesen igény, de (a maradék) hirdetőin igen.
Azért eleve az a tény sokat elárul arról, hogy mennyire akarják komolyan csinálni ezt, hogy kielégítőnek tartotta a vezetőség pusztán csak ismert műsorvezetők kinevezésével megreformálni a zenei szerkesztést. Nem akarok előre értékítéletet mondani, de őszintén meglepődnék, ha mostantól kezdődően valódi rádiós formátumok alapján zajlana az átalakulás, intuitív kisérletezgetés helyett. Mentek már így levesbe rádiók itthon, és arról sem vagyok meggyőződve, hogy mondjuk a Music-on valaha lekutattak volna bármit is, most meg ez a módszer szívárog be ide is.
Ez igaz, bár az adott műsorvezetők nem zenei vezetők, csak zenei szerkesztők, azt tegyük hozzá. Az irányokat nem hiszem, hogy ők határozzák meg.

Ráadásul JG hozta el a szakmailag legjobb korszakot zenei téren a Music FM-en.
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 1022