RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#136188  Szerző: Kovi02

Érdekes,nálam jött....
 #136186  Szerző: szabogabor10

94,8 OFF.
DAB+-on viszont okés.
 #135178  Szerző: kukac

Azt azért nem nevezném bevállalósságnak amikor arculati fronton látványos fejetlenség uralkodik, bár nézőpont kérdése! A hallgatottsági adataiban nagy kárt nem okoznak vele.
 #135148  Szerző: DRoland

Chucky írta:országos (ráadásul közrádió) média ennyire bevállalós lesz!:)
Miért lenne bevállalós, nyugodtan kísérletezhet, tök mindegy, hogy 1 ember hallgatja vagy 1000 akkor sem veszti el a frekvenciáját, nincs veszélyben a működése és tömik pénzzel busásan... :(
 #135141  Szerző: Chucky

Arra is jó a házfelújítás, hogy az ember akkor is rádiót hallgat, amikor normál esetben kevésbé!
Tegnap este 8-tól rock and roll, 10-től minimál techno. Anyám!! Egyébként mindkettő oké, de pár éve nem hittem volna, hogy országos (ráadásul közrádió) média ennyire bevállalós lesz!:)
 #134285  Szerző: bd95

kukac írta:En viszont olyanokat hallottam az utobbi par heten amit nem tudtam mire velni (animal cannibals, rapulok es volt meg egy par kakukktojas, de most nem ugrik be), es hat ettol azert felszaladt a szemoldokom na! :)
Mert hip-hop hét volt, azért.
 #134284  Szerző: mikrofonos

En külföldöm hallgatom (Nemetorszag) a Petöfit es nekem összessegeben tovabbra is nagyon kellemes es hallgathato amit adnak. Leginkabb az tetszik, hogy a hangzasuk kükönbözik az itt is tömegevel jelenlevö "tucat-radioktol" meg az ezeken rongyosra jatszott zenektöl...
Az viszont nekem is feltünt, hogy az utobbi idöben több lett (kicsit) a beszed, de ez engem peldaul nem zavar.
Ami meg nagyon jo a Petöfiben, hogy sok a nemzetközi ujdonsag.
 #134280  Szerző: kukac

Akkor ezt eddig sikerult elkerulnom, es most viszont tomegevel szaladtam bele. Vegul is vannak veletlenek...
 #134277  Szerző: markfelt

kukac írta:En viszont olyanokat hallottam az utobbi par heten amit nem tudtam mire velni (animal cannibals, rapulok es volt meg egy par kakukktojas, de most nem ugrik be), es hat ettol azert felszaladt a szemoldokom na! :)
mindig voltak populárisabb dalok
 #134276  Szerző: kukac

En viszont olyanokat hallottam az utobbi par heten amit nem tudtam mire velni (animal cannibals, rapulok es volt meg egy par kakukktojas, de most nem ugrik be), es hat ettol azert felszaladt a szemoldokom na! :)
  • 1
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 626