RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#134269  Szerző: markfelt

én nem hallok változást mondjuk az egy évvel ezelőtti állapothoz képest, képzelődtök.
 #134264  Szerző: zenefalo

mlaszlo írta:
Jozsfm964 írta: Most szinte minden nap ugyanazokat hallgathatom, kb naponta 2-szer. Kevesebb lett a zene vagy mi történt? Mostanság egyre gyakrabban elkapcsolok...
Valóban, napközben gyakorlatilag 90%-ban ugyanazok a számok mennek, csak a sorrend változik, bár egyes idősávokban ugyanazok mennek. Pl. Zár az égbolt c. szám több napon is fél három körül ment. Ma kivételesen csúszott, háromnegyed három körül került csak lejátszásra :)
Lehet,hogy oda vették fel Csiszárt? :D
 #134251  Szerző: mlaszlo

Jozsfm964 írta: Most szinte minden nap ugyanazokat hallgathatom, kb naponta 2-szer. Kevesebb lett a zene vagy mi történt? Mostanság egyre gyakrabban elkapcsolok...
Valóban, napközben gyakorlatilag 90%-ban ugyanazok a számok mennek, csak a sorrend változik, bár egyes idősávokban ugyanazok mennek. Pl. Zár az égbolt c. szám több napon is fél három körül ment. Ma kivételesen csúszott, háromnegyed három körül került csak lejátszásra :)
 #134237  Szerző: Jozsfm964

Nem tudom mi történt a Petőfinél. Az egyetlen olyan rádió ma Magyarországon, ami országos szinten olyan zenei alternatívát ad legalábbis számomra, ami változatos, sokszínű zenei stílussal rendelkezik. Olyanok is megszólalnak amiket eddig egyik rádió sem favorizált. Egészen mostanáig. Most szinte minden nap ugyanazokat hallgathatom, kb naponta 2-szer. Kevesebb lett a zene vagy mi történt? Mostanság egyre gyakrabban elkapcsolok...
 #133816  Szerző: LuciFerko

asr27 írta:Ja, mert te csak a gagyi ozone-t hallgatod, ami tele van bakikkal és igénytelen az egész rádió, úgy ahogy van. Kb egy engedéllyel rendelkező netrádió színvonalnak megfelel.
on
Vannak problémák az Ozenen-ál, de annak a rádiónak van arculata!
 #133813  Szerző: djlacee

De ez az MR2
 #133808  Szerző: Kovi02

Nem azt mondom,hogy színvonalas(mert az az R88,Antritt,Kék Duna csoport)de az én zenei ízlésemnek megfelel,de egy MR2-től
vagy egy Classtól máris hányingerem van,ahogy kimondjuk....
Hallgasd azt amit te szeretsz és én azt amit én.......
OFF
 #133807  Szerző: asr27

Ja, mert te csak a gagyi ozone-t hallgatod, ami tele van bakikkal és igénytelen az egész rádió, úgy ahogy van. Kb egy engedéllyel rendelkező netrádió színvonalnak megfelel.
on
 #133805  Szerző: Kovi02

Ezzel úgy vagyok ,mint a Class FM-mel..... Már vagy 2éve nem hallgattam egyiket se,pont ezekért....
 #133801  Szerző: markfelt

ma este a kilences örömhírek után mező misi felkonferálta a himnuszt, mint az egyik kedvenc dalát. majd katona klári, és még sok más gyönyör.

én nem ezt tanultam a rádiózásról, de azóta változtak az idők. biztos lemaradtam valahol, vagy nem követem eléggé a trendeket.
  • 1
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 626