kukac írta:Gyurii írta:Mikor lesz hallgatható ez a rádió a békési megyeszékhelyen? Értem én, hogy Viharsarok, de ha már ennyi országos ker. rádió van, lehetne normális vétele legalább ennek. Már magamtól hányok, de vicc, hogy nem lehet sehogy se hallgatni ezt az adót! Autóban sem!

majd ha eléri a nyugati popkultúra és a keleti kísérleti világzene alkotta katyvasz iránt érdeklődő belvárosi hipszter értelmiségi hallgatóság létszáma Békés megyében is azt a kritikus tömeget, amely miatt érdemes pár adóberendezést még beizzítani. addig pedig marad az mp3, télen nyáron. amíg viszont helyi szinten a dankó szól minden késdobálóból, zárt kapukat döngetsz.
Sajnos a jelenlegi Petőfi ilyen, amit leírtál. Kár érte, nem így indult.
Azt viszont megértem, hogy vidéken sokan alternatívaként tekintenek a Petőfire. Maradt egy országos kereskedelmink (aminek, legyünk őszinték, nagyon hiányzik egy konkurens) és jó esetben egy helyi kereskedelmi. Ez utóbbi szerencsés esetben jó, nagyon sok esetben hallgathatatlan, mondjuk ki: sz*r.
Én, mint érdeklődő (!), úgy látom, a jelenlegi helyzetnek gazdasági (sajnos egy vidéki 60-80 ezres város nem bír el 3-4-5 helyi kereskedelmi, főleg nem tematikus rádiót) és poli... khm... szóval olyan oka van (kereskedelmi frekik kiírása?).
Így meg marad a patthelyzet. Amikor bizony még a jelenlegi Petőfi is alternatíva.
A késdobálókban mifelénk meg az elmúlt 20-30 év legnagyobb pop-rock tévedései mennek.