RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#132982  Szerző: Gyurii

Mikor lesz hallgatható ez a rádió a békési megyeszékhelyen? Értem én, hogy Viharsarok, de ha már ennyi országos ker. rádió van, lehetne normális vétele legalább ennek. Már magamtól hányok, de vicc, hogy nem lehet sehogy se hallgatni ezt az adót! Autóban sem! :wailing: :punch:
 #131911  Szerző: egon2

80%a ?Se a Jazzy se a Lakihegy rádió nem állt le ma 19:15től 19:30ig,Legalábbis Budapesten és környékén ez volt a helyzet.
A Petőfit a reklám adó nem érinti mert közszolgálati állami rádió.
 #131908  Szerző: bd95

Az azért milyen képmutató már, hogy miközben a hazai média 80%-a tiltakozgat, ők kiírják FB-re, hogy "Nem állunk le..."
Aztán meg gyors át is írják. Itt.
 #131646  Szerző: egon2

7 éves lesz Június 1.én a "zenei"Petőfi Rádió.
Azóta azért sokat változott az előnyére.Már nem MP3 lejátszóként működik.
 #131627  Szerző: Gyurii

csengi írta:A szentesi adó valamiért akadozik
Jó lenne ha tekernének rajta kicsit, karbantartás gyanánt liftel a kocsiba a vétel..
 #131386  Szerző: csengi

A szentesi adó valamiért akadozik
 #131384  Szerző: Ivoa

kondalyuk írta:Sziasztok!

Lenne valakinek valamilyen felvétele a Petőfi rádióból a 2007-2011-es időszakból, amikor még használták az "MR2" azonosítót? Nagyon régóta keresek, mert már alig emlékszem a rádió arculatára abból az időből. Visszamentem ebben a fórumban, de a linkek már nem jók.

Előre is köszönöm :)
A "PePePetőfi Rádió" helyett csak annyit mondtak: "MR2- Petőfi Rádió. Nagyon zene!" (Most nem tudom, mi a szlogen.)
RDS-ben meg váltakozva ugrált az "MR2" és a "PETOFI".
 #131367  Szerző: markfelt

kondalyuk írta:Sziasztok!

Lenne valakinek valamilyen felvétele a Petőfi rádióból a 2007-2011-es időszakból, amikor még használták az "MR2" azonosítót? Nagyon régóta keresek, mert már alig emlékszem a rádió arculatára abból az időből. Visszamentem ebben a fórumban, de a linkek már nem jók.

kb. tök ugyanez volt az arculata, mint most, leszámítva az ákos-förmedvényeket.
 #131365  Szerző: kondalyuk

Sziasztok!

#128347  Szerző: ryan

adminisztrator írta:Popovics "Muzsika" László
Popovics "SzaboTamastUtanzomA_hangommal_" Laszlo. Nem valo oda.
  • 1
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 626