RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#120256  Szerző: kukac

@djlacee: "szarkazmus?"
- értem én a kritikát... De mi az a kazmus?!...
 #120255  Szerző: IstvánB

Mint a Musicnak a zenéhez, a Classnak az osztályhoz és sorolhatnám
 #120254  Szerző: PooLee

A vízállásjelentés, jó ebédhez szól a nóta meg a szívküldi talán jobban illettek a Petőfi névhez?

De ez amúgy meg hülyeség... mi illene egyáltalán a nevéhez? Ha csak bajszos műsorvezetők és előadók kapnának helyet? Vagy ha csak verseket olvasnának fel éjjel-nappal? Vagy ha az oly divatos szabadságharc hivatalos rádiójává neveznék ki, és az Európai Unió mocsok, gaz, aljas tetteiről sugároznának dokumentum-műsorokat?

Nonszensz, hogy emberekről neveznek el rádiókat... állítsanak neki szobrot, emlékezzünk meg róla évről-évre, legyen része a tananyagnak, az alapműveltségnek, de ennek így az égvilágon semmi értelme. Azt sem lehet mondani, hogy aki ismeri a Petőfi rádiót, az ismeri Petőfit is. Semmi összefüggés. Ugyanez a többi adóra is igaz, természetesen.
 #120253  Szerző: djlacee

szarkazmus?
 #120252  Szerző: kukac

@dlacee: "Petőfi többek között ugye a sajtószabadságért küzdött..."
- hazaáruló!
 #120249  Szerző: djlacee

Petőfi többek között ugye a sajtószabadságért küzdött. Tehát tényleg semmi köze
 #120236  Szerző: AudioSonicCR200W

Valahogy így az adó neve (és sugárzott zenéi) alapján... felötlik bennem a kérdés: mi köze ennek Petőfihez?

:oops:
 #120175  Szerző: noartist

Eszméletlenül jó lett ez a rádió.A Kultúrfitnesz külön tetszik.
Már csak az MR2-megnevezést kéne visszarakni,és azt a bűnronda logót lecserélni.Az egész MTVA-ban ez a legcsúnyább,undorító szín,undorító egyszerűség.Legalább lila lett volna,passzolt volna a korábbi logóhoz,oldalhoz.
 #117147  Szerző: noartist

Az utóbbi napokban egyre többet hallgatom ismét.Szerintem nagyon rendben van az egész...
  • 1
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 626