RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#97375  Szerző: mlaszlo

jimmer írta:Akkor tegyük helyre a dolgokat.

A 103.9MHz alapvetően fővárosi frekvencia. Jól tudta ezt a Juventus, akik erre a frekire úgy pályáztak, ahogyan azt a felhívás elvárta, Budapestről KELL szólnia.

Így érthető a szlogen, a fővárosra koncetrálódás stb. Nem játszhatják el, hogy minden a régi, mert nagyon nem az.
Az rendben van, hogy fővárosi frekvencia, de a többi is az, más rádiók mégsem hangsúlyozzák ennyire, hogy Budapest kedvencei, meg ehhez hasonlók.
Azt pedig nem hiszem, hogy a hatóság megkövetelné Budapest állandó kihangsúlyozását.
 #97346  Szerző: jimmer

Akkor tegyük helyre a dolgokat.

A 103.9MHz alapvetően fővárosi frekvencia. Jól tudta ezt a Juventus, akik erre a frekire úgy pályáztak, ahogyan azt a felhívás elvárta, Budapestről KELL szólnia.

Így érthető a szlogen, a fővárosra koncetrálódás stb. Nem játszhatják el, hogy minden a régi, mert nagyon nem az.
 #97334  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta:
radiogyuri5600 írta:A szlogen is változott: ANNYI JÓ ZENE helyett, BUDAPEST KEDVENCEIre,,az előző sokkal jobb volt,nem tudom minek állnak annyira BUDAPESTire,így már teljesen helyínek kicsinyítik le a rádiót! :(
"Juventus 103.9, Budapesti nyár hivatalos rádiója!" :o
Merjünk kicsik lenni :(
Én is értelmetlennek tartom ezt a Budapestre történő koncentrálódást és annak állandó hangsúlyozását. Hallgatottsági mérés valóban csak a fővárosban zajlik, de ettől még egész Pest-megyében fogható a rádió, nem kellene semmibe venni a Budapesten kívüli hallgatókat.
Vagy ha nem érdekli őket csak a fővárosi hallgató, akkor kár a Széchenyi-hegyről adni, elég lenne a Citadella is.
 #97328  Szerző: Ivoa

radiogyuri5600 írta:A szlogen is változott: ANNYI JÓ ZENE helyett, BUDAPEST KEDVENCEIre,,az előző sokkal jobb volt,nem tudom minek állnak annyira BUDAPESTire,így már teljesen helyínek kicsinyítik le a rádiót! :(
"Juventus 103.9, Budapesti nyár hivatalos rádiója!" :o
Merjünk kicsik lenni :(
 #97325  Szerző: radiogyuri5600

A szlogen is változott: ANNYI JÓ ZENE helyett, BUDAPEST KEDVENCEIre,,az előző sokkal jobb volt,nem tudom minek állnak annyira BUDAPESTire,így már teljesen helyínek kicsinyítik le a rádiót! :(
 #96622  Szerző: viktorio

Kalácskát... A kalácsot majd a boltban keresem... :lol:
 #96505  Szerző: jimmer

viktorio írta: Legyen újra Galamb a Juventus hangja!
Nem unjátok még? Egyrészt ez nem kívánságműsor a Juventuson, másrészt attól, hogy hetente 3x beírjátok ez nem fog változni.

Esetleg próbálkozz a rádió üzenetrögzítőjén vagy keresd Kalácsot. (bár gyanítom, hogy amennyit kifizettek ezért Armandnak nem fogják mostanában cserélni)
 #96500  Szerző: radiogyuri5600

Én meg cserélném a JUVENTUST és a NEO-t! Az országos frekiken szivesebben hallgatnám a JUVIT mint a NEO-t!
 #96492  Szerző: viktorio

csadam írta:Én 2009-ben kezdtem el hallgatni, és akkor még jó volt, olyan számokat hallottam rajta, amiket máshol már évek óta nem, de 2010-re amilyen lett... no comment.
én is 2009-ben kezdtem el gyakrabban hallgatni és akkor legalább volt valami kisugárzása a rádiónak...

Legyen újra Galamb a Juventus hangja!
 #96431  Szerző: mihalylovics

Ma szinte egésznap ezt hallgattam. Szerintem nem túl Slágeres. Előfordulnak újabb számok is, igaz, ritkábban, de így is többször, mint a Neo-n (az inkább slágerrádió, ott nem nagyon vannak újak).
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 260