csokie írta:Srácok! Erről kinek mi ugrik be?Jó kis házi quad. Ilyet építettem én is úgy 25 éve.

Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
csokie írta:Srácok! Erről kinek mi ugrik be?Jó kis házi quad. Ilyet építettem én is úgy 25 éve.
donder írta:nem nem... nem láthattál változást, ugyanis régóta ott van..
Jelen pillanatban nem tuok róla csinálni képet,ugyanis a szóban forgó masina a versenyállomáson van (HG0D vagy ismertebb hívójelén: HA0KDA)
egyenlőre még eléggé "kalibrálatlan" szerkezet, de próbálgattam, és elég szépenveszi az adókat...
VR5000 írta:rmihaly76 írta: Regebbi kiadasu radiotavkozlesrol szolo konyvekben, minden 30..50-dik oldalon ott volt a figyelmeztetes (vagy hasonlo direktiva): "Vigyazz! Az ellenseg is hallja!"Meg a katonai adó-vevő készülékek kezelőlapján.
LuciFerko írta:Ott ennyire nem volt rossz a helyzet. Emlékszem, Temesváron még az emeletes házak teteje is erdőszerű sűrűségben tele volt 8-10 méter magas csőoszlopok tetején figyelő hosszú Yagi antennákkal, amik Jugoszlávia és Magyarország felé irányultak.mimi írta:Egyes beszámolók szerint Észak-Koreában a videó megy nagyon, összegyűlnek és kazettáról néznek déli műsorokat és amerikai filmeket, a rendőr is nézi velük együtt, mert érdekli, cserébe szemet huny. Virágzik a feketepiac, hozzá lehet jutni akár mobiltelefonhoz is, ami a kínai határ környékén használható, vagy számítógéphez. Illetve ha jól emlékszem, már szabad mozgás van az országon belül, ami hozzájárul az ilyen javak terjedéséhez. Majd ha megint hangulatban leszek, felkutatom a forrásokatTisztára mint Romániában "Csau" alatt...
mimi írta:Egyes beszámolók szerint Észak-Koreában a videó megy nagyon, összegyűlnek és kazettáról néznek déli műsorokat és amerikai filmeket, a rendőr is nézi velük együtt, mert érdekli, cserébe szemet huny. Virágzik a feketepiac, hozzá lehet jutni akár mobiltelefonhoz is, ami a kínai határ környékén használható, vagy számítógéphez. Illetve ha jól emlékszem, már szabad mozgás van az országon belül, ami hozzájárul az ilyen javak terjedéséhez. Majd ha megint hangulatban leszek, felkutatom a forrásokatTisztára mint Romániában "Csau" alatt...
admin írta:VR5000, szerintem is.Az eredeti helyen a képaláírás arról szól, hogy a két faszi tetőt javít, az antenna meg a szomszéd házon van, és a fotós szerint ilyen antennákkal van tele a környék, amivel megintcsak szerinte belföldi adást néznek, mást nem tudnak. Gondolom, azzal vételeznek, amivel tudnak, a főbelövetés meg akkor jön, ha helyszíni ellenőrzésen rájönnek, hogy mókolva van a tévé, mert vevőkészülék csak úgy működhet, hogy fixen be van hangolva az állami adásokra.
Azért is néz kétségbeesetten a muksó, látván, hogy lefényképezték.
Meglátják a pártban a képet és már lövik is agyon az embert.