RADIOSITE Fórum

• Antennák

#94307  Szerző: Glenn

csokie írta:Srácok! Erről kinek mi ugrik be? :)
Jó kis házi quad. Ilyet építettem én is úgy 25 éve. :yes:
 #94301  Szerző: mimi

csokie írta:Srácok! Erről kinek mi ugrik be? :)
Kókány? :)
 #94278  Szerző: csokie

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Srácok! Erről kinek mi ugrik be? :)
 #85358  Szerző: asimov

Akkor ezt beneztem... :)
Viszont 20 MHz-nyi savszelessegbe azert konnyu beletalalni, meg saccra is.... szoval nem kell a kifogas es igenis kerunk fotot! :P
donder írta:nem nem... nem láthattál változást, ugyanis régóta ott van.. :D
Jelen pillanatban nem tuok róla csinálni képet,ugyanis a szóban forgó masina a versenyállomáson van (HG0D vagy ismertebb hívójelén: HA0KDA)
egyenlőre még eléggé "kalibrálatlan" szerkezet, de próbálgattam, és elég szépenveszi az adókat... :)
 #85356  Szerző: donder

nem nem... nem láthattál változást, ugyanis régóta ott van.. :D
Jelen pillanatban nem tuok róla csinálni képet,ugyanis a szóban forgó masina a versenyállomáson van (HG0D vagy ismertebb hívójelén: HA0KDA)
egyenlőre még eléggé "kalibrálatlan" szerkezet, de próbálgattam, és elég szépenveszi az adókat... :)
 #85345  Szerző: asimov

DONDER baratunk alairasaban nemi valtozast veltem fedezni... Miyen lett a tripleg? Keretik fotokkal is dicsekedni :P
 #85238  Szerző: asimov

Volt szerencsem, ruhasszekreny meretu antennahangolokkal es adokkal dolgozni.. Minden felirat cirill betukkel... Csak a figyelmeztetesek voltak magyarul! :)
VR5000 írta:
rmihaly76 írta: Regebbi kiadasu radiotavkozlesrol szolo konyvekben, minden 30..50-dik oldalon ott volt a figyelmeztetes (vagy hasonlo direktiva): "Vigyazz! Az ellenseg is hallja!"
Meg a katonai adó-vevő készülékek kezelőlapján. :stare:
 #85212  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:
mimi írta:Egyes beszámolók szerint Észak-Koreában a videó megy nagyon, összegyűlnek és kazettáról néznek déli műsorokat és amerikai filmeket, a rendőr is nézi velük együtt, mert érdekli, cserébe szemet huny. Virágzik a feketepiac, hozzá lehet jutni akár mobiltelefonhoz is, ami a kínai határ környékén használható, vagy számítógéphez. Illetve ha jól emlékszem, már szabad mozgás van az országon belül, ami hozzájárul az ilyen javak terjedéséhez. Majd ha megint hangulatban leszek, felkutatom a forrásokat :)
Tisztára mint Romániában "Csau" alatt...
Ott ennyire nem volt rossz a helyzet. Emlékszem, Temesváron még az emeletes házak teteje is erdőszerű sűrűségben tele volt 8-10 méter magas csőoszlopok tetején figyelő hosszú Yagi antennákkal, amik Jugoszlávia és Magyarország felé irányultak. :geek:
Műhold még nem volt. :( (80-as évek.)
 #85209  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Egyes beszámolók szerint Észak-Koreában a videó megy nagyon, összegyűlnek és kazettáról néznek déli műsorokat és amerikai filmeket, a rendőr is nézi velük együtt, mert érdekli, cserébe szemet huny. Virágzik a feketepiac, hozzá lehet jutni akár mobiltelefonhoz is, ami a kínai határ környékén használható, vagy számítógéphez. Illetve ha jól emlékszem, már szabad mozgás van az országon belül, ami hozzájárul az ilyen javak terjedéséhez. Majd ha megint hangulatban leszek, felkutatom a forrásokat :)
Tisztára mint Romániában "Csau" alatt...
 #85208  Szerző: mimi

admin írta:VR5000, szerintem is.
Azért is néz kétségbeesetten a muksó, látván, hogy lefényképezték.

Meglátják a pártban a képet és már lövik is agyon az embert.
Az eredeti helyen a képaláírás arról szól, hogy a két faszi tetőt javít, az antenna meg a szomszéd házon van, és a fotós szerint ilyen antennákkal van tele a környék, amivel megintcsak szerinte belföldi adást néznek, mást nem tudnak. Gondolom, azzal vételeznek, amivel tudnak, a főbelövetés meg akkor jön, ha helyszíni ellenőrzésen rájönnek, hogy mókolva van a tévé, mert vevőkészülék csak úgy működhet, hogy fixen be van hangolva az állami adásokra.
Egyes beszámolók szerint Észak-Koreában a videó megy nagyon, összegyűlnek és kazettáról néznek déli műsorokat és amerikai filmeket, a rendőr is nézi velük együtt, mert érdekli, cserébe szemet huny. Virágzik a feketepiac, hozzá lehet jutni akár mobiltelefonhoz is, ami a kínai határ környékén használható, vagy számítógéphez. Illetve ha jól emlékszem, már szabad mozgás van az országon belül, ami hozzájárul az ilyen javak terjedéséhez. Majd ha megint hangulatban leszek, felkutatom a forrásokat :)
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 68