jaj
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
adminisztrator írta:egyszer utaztam egy buszon, a sofőr tévét nézett, ilyen kis hordozható lcd képernyős szart. meg néha az utat.az is teljesen szabályos,amikor a szélvédőre rögzített telefonon angry birds-özik?
szemilan írta:Szuper! Mai nap dohányoztam a buszon. Na nem aktívan, hanem passzívan, ami ugye károsabb is. (nem dohányzok egyébként)Az a legjobb,amikor maga a sofőr cigizik.
Leghátsó sorban egy férfi - megjegyzem kissé ittas állapotban - úgy gondolta elszív egy szálat.
Szóltam neki, de hát a válasz szerint be kellett volna kapnom a......
kedves emberek utaznak mostanság a buszokon.....
A buszsofőr meg le se tojta....ráadásul a haverja lehetett, mivel később jókat röhögtek beszélgetés közben.
Más is tapasztalt hasonlót utazás közben?
adminisztrator írta:ha még csak ennyi baj lenne, az oké lenne, de ahogy olvasom különböző fórumokon, meg a metróért fb. oldalán, volt itt minden az új biztosítóberendezés beüzemelése óta.BKV - Önnek jár!
szeretnek lefulladni a szerelvények bárhol, szeret lefagyni a bennük lévő informatikai rendszer (restart nem segít, se előre, se hátra, se ajtó nem nyílik, se semmi nincs), szeret leesni egy-két karosszériaelem az alagútba, kinyílni a vezetőfülke ajtaja menet közben, néha baknak ütközik a szerelvény, néha megszűnik a rádiókapcsolat a központtal, vagy épp feltorlódnak egymás után a vonatok és akkor 3 perc helyett 12 perc a követési távolság, a peronokon meg heringparty. olykor az is előfordul, vészfékezés után az alagútba kiengednek párszáz embert két megálló közt, és hasonlók.
mindezt az elmúlt 3 napban.