RADIOSITE Fórum

• Politika

#130068  Szerző: kukac

"Nincs annal rosszabb, mint amikor az emberi butasag szorgalommal parosul"
 #130067  Szerző: hd

Nagyon vicces, amikor szinte mar kreol boru, fekete haju-szemu, egyertelmuen del-europaias antropologiai vonasokkal rendelkezo szelsojobbosok beszelnek a feher felsobbrendusegrol es egyeb baromsagokrol. Vagy eppen uszitanak a romanok/szlovakok/zsidok ellen, mikozben eleg nagy az esely ra, hogy a felmenoik kozott talalni nem magyar szarmazasu illetot is, sot...

Egyebkent ijeszto merteku az szuklatokoruseg, bigottsag es intolerancia ami egyre inkabb jellemzo az emberekre, politikai oldaltol fuggetlenul. Nalam peldaul ma ez verte ki a biztositekot:

Kép
 #130066  Szerző: kukac

...Kozben egy arja magyart nem talalni mar az orszagban...
 #130065  Szerző: markfelt

és a többség meggyõzhetetlenül xenofób...
 #130064  Szerző: kukac

Ez cseppet sem akadalya a dolognak, sot sokan ha ezzel szembesulnek, altalaban kezzel labbal tiltakoznak ellene...
 #130063  Szerző: markfelt

kukac írta:Ez a baj a magyar tarsadalom nagy reszevel, hogy a sajat korlatait keptelen atlepni ha szamara ismeretlen, szokatlan ismeretekkel talalkozik, es emiatt nem is befogado.
eleve egy kurva heterogén csapat, évszázadok óta...

Kép
 #130062  Szerző: kukac

Ez a baj a magyar tarsadalom nagy reszevel, hogy a sajat korlatait keptelen atlepni ha szamara ismeretlen, szokatlan ismeretekkel talalkozik, es emiatt nem is befogado.
 #130061  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Ezt értem, csak meg nem értem. De nyilván az én készülékemben van a hiba. Tovább ezt nem is boncolnám, nehogy megsértsek valakit a véletlenül sem örökölt / tanult érzéseiben(?).
zsidó népcsoport, saját vallással. és vannak a kivételek, nem zsidó származású, de zsidó vallású; valamint zsidó származású, de nem zsidó vallású / ateista emberek. mit nem lehet ezen érteni?
  • 1
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 517