RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#23344  Szerző: Obladioblada

Nem tartozik ide szorosan, de azt hiszem érdemes lenne az adminoknak, leellenőrizni a néhány 1-10 hozzászólásos felhasználó ip címeit, stb, mert gyanítom, hogy ugyanazok írogatnak időről-időre, más-más néven... Én már nagyon unom, ti még nem? :unott:
 #23343  Szerző: lambda

Ezt annyira szeretem! A nagytöbbség ... Már bocs, de mit értessz a nagytöbbség alatt??? És az újdonság varázsa? Ez nálad mit takar?
Esetleg azt, hogy Egerben harmadik adóként hozni kellett volna a másik két keresekedelmi (az országosokról már nem is beszélek) rádió zenei arculatát? Akkor mi értelme az egésznek, ha alakul egy új rádió, de ugyanazt a gagyit adja mint a többi?
Pont erről beszélek, ettől volt jó, hogy nem ugyanazt adta!
Az meg egyenesen hülyeség hogy "csak azt tudta befogni a rádióján" az alkalmazottad.
Még a legegyszerűbb autórádió is megkülönbözteti a ket egymáshoz igen közeli egri frekvenciát a 101,3 illetve a 101,9-et és attól a gold bizony még 4 MHz-el odébb volt, tehát közben még még más adók is bejönnek!
Ezt még az én szobai sokol kaliberű tekerős rádióm is tudta.
Az 1kw meg szerintem csak papír szerint volt annyi, bár nem tudom hol volt elhelyezve az adó, de semmivel sem fedett le nagyobb területet mint a másik 2, és kizárt, hogy "még a kapucsengő is azt hozta volna"
Hacsak nem arra hangoltad ...
 #23342  Szerző: Riddick

Bocs, hogy élek, de már elnézést... Nekem pont üzletem van Egerben és mikor rákérdeztem az alkalmazottnál, hogy miért hallgatja a Goldot azt mondta, mert nem tud mást, mert mindenhol ahová tekeri a rádiót az szól. Nos ha egy 1KW-s adót (mint ők) betesznek a belvárosba, még a kapucsengőből is azt hallod. Nem vicc, volt ilyen. A zenéktől meg egyenesen behányt, pedig ő aztán konkrét diszkóbaba a javából. A nagy többség véleménye ez. Lehetne jó rádió is de ezek a zenék a vért megállítják az emberben. És az újdonság varázsáról nem hallottál? Én is hallgattam igen, mert érdekelt, hogy meddig süllyesztik még a színvonalat. Ha az én kocsimból kiszűrődve hallod akkor az biztosan nem azt jelenti, hogy Gold rajongó lettem. :wailing: :wailing: :wailing:
 #23341  Szerző: lambda

Nekem és velem együtt nagyon sok mindenkinek még a más rádiók által által játszott (Shakira, Rihanna, hogy csak néhányat említsek a sok sablonzene közül) jelenti a gagyi senkiházi zenét. Erről ennyit!
De ebbe fölösleges belemenni, hogy kinek mi tetszik és mit szeret azt embere válogatja.De mint azt látjuk a Gold Fm es zenei arculatnak is volt elég népes hallgatótábora tehát erre is van kereslet!
Miért kellett volna ugyanazokat a zenéket adni amit az összes többi rádió is játszik ????
Gondolkozzatok el a következő (szerintem nagyon helytálló) mondaton:

"Semmi szükség 6-8 kereskeskedelmi adóra, ha mindegyiken ugyanazok a zenék szólnak"

A Gold nekem ilyen szempontból nagyon bejött, próbált más lenni zeneileg! És ezt nagyon helyesen is tette. Én leginkább Egerben hallgattam, sokat vagyok a városban és nagyon sokan átálltak a Gold Fm-re, vendéglátóhelyek, benzinkutak, stb, bárhová bementem mindenhol az szólt!
Miért baj az, hogy próbált kissé kilógni zeneileg a többi befásult rádió zenei arculatától??????????

Mégegyszer a lényeges mondat:

"Semmi szükség 6-8 kereskeskedelmi adóra, ha mindegyiken ugyanazok a zenék szólnak"
 #23332  Szerző: Obladioblada

hdshouter írta:Biztos vagyok benne, hogy eljön az az idő, amikor ugyanolyan jó műsorok más, normális rádiókban tűnnek fel, netalántán ugyanazokkal a műsorvezetőkkel.
1 jó műsort mondj, és 1 jó műsorvezetőt a Goldról. Nyílván a jó pejoratív, és mihez képest, és értem, hogy neked sem tetszett (így jött át), de akkor is...

Amúgy sanszos, hogy a majdani miskolci rádióban is fel fog bukkanni a Vályi, Veres, Bálint hármas valamelyike (ha nem mindegyike), mint megélhetési műsorvezető, de én remélem, hogy nem. Jó nekik ott Nyíregyen. Majd rádióznak Egerbe, meg ahová akarnak. :D

Abba már belegondoltatok, hogy azért nincsenek még sehol, mert be lettek fenyítve az ukrán Cosa Nostra által, nehogy el merjenek igazolni?
 #23330  Szerző: hdshouter

Nekem ehhez konkrétan annyi hozzászólásom lenne, (és ugyan én nem hallottam még se az egri, se a nyíregyházi Gold-ot, én a volt miskolciból indulok ki) hogy az rendben van, hogy a más rádiók által agyonjátszott zenék... De ezen meg mi ment?! Egy halom gagyi, no name, senkiházi zene! Olyanok, hogy az "toplistás", de a kutya nem ismeri!

(a Roxyban anno a Béres Zoo műsorában volt egy ilyen, az egyik Szabi-duó reklámban, hogy:
- A legújabb slágerek!!!
- Olyan új, hogy nem is ismerem!!!!
- De Angliában már megy!!
- Bizony!)

Még tán rosszabb, mint a VIVA TV zenei kínálata. (tudom, hogy nem mérvadó rádióknál, de hirtelen azzal tudtam azonosítani a zenéket, csak ez még rosszabb.) Egyszóval semmi. A műsorokat nem vitatom, az népszerű volt, (bár én egy percig nem tudtam hallgatni, így ezek szerint bennem volt a baj...) de ezen kívül, mi volt még ami érték ott? SEMMI! Egy undorító, kőkeményen nyereségérdekelt adó volt! Arról nem is beszélve, hogy sokszor voltak bakik az adásban, és ez meg egy nagy helyi médiumhoz nem méltó!

Szóval ennyit erről. Lehet, hogy mint hétköznapi hallgató, ez tetszett neked, ez ugye mindenkinek alkotmányos joga, hogy tetsszen, de egy biztos: ezt a rádiót egyáltalán nem kell sajnálni! Biztos vagyok benne, hogy eljön az az idő, amikor ugyanolyan jó műsorok más, normális rádiókban tűnnek fel, netalántán ugyanazokkal a műsorvezetőkkel.
 #23328  Szerző: lambda

Én személy szerint nagyon sajnálom a Gold FM-et! Bár túl zűrös ügyeik voltak, de nekem maga a rádió stílusa kínálata nagyon tetszett (még akkor is, ha nem tudott beindulni a rendes műsor, mert sajna csak zenék mentek).
Az egri frekvencián hallgattam (már amikor ment ...) vagy neten a nyíregyházi adót.
Végre volt egy rádió ami nagyrészt nem a többi rádió altal agyonjátszott unalmas zenéket adta. Fiatalos volt és dinamikus. Egerben pont ez hiányzott, mert az ott fogható adók közül a rádió1 unalmas, van hogy óránként ugyanazok a zenék mennek ....., a rádió eger még unalmasabb.
Jók voltak a zenék nagyon, de sajna már nincs .... :(
 #23249  Szerző: mgabor

Riddick írta:Nem szolgáltatnak műsort!!!!!!!
örülj neki, soha rosszabb ne történjen :)
 #23248  Szerző: Riddick

Feljelenteni őket!!!!!!!!!!!!!!! Nem szolgáltatnak műsort!!!!!!! Ez újabb pénzdíjas dobás lenne :lol: bár azt se fizetnék be, úgyhogy tök mind1 :unott:
 #23200  Szerző: mgabor

már csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt legalább fizetik-e...
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 222