NE

Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
noartist írta:ha nem esne le:jelenleg egyik párt sem ér annyit,hogy a szavazatommal támogassam.(még ha tehetném sem.)Igazad van, mindegyikbe bele lehet kötni. Persze ne menj el ha nem akarsz, akinek nem fontos könnyen talál jobb elfoglaltságot.
mindegyikbe bele lehet kötni valahol,sőt,több ponton is.

noartist írta:ha nem esne le:jelenleg egyik párt sem ér annyit,hogy a szavazatommal támogassam.(még ha tehetném sem.)en sem valakiert, hanem valaki/kik ellen szavazok inkabb. megertem ha nem mesz el, de ugy van kitalalva a rendszer, hogyha nem szavaz valaki, akkor a k.kutatasok legeselyesebbjet tamogatja, ezesetben a jelenlegi kormanyt.
mindegyikbe bele lehet kötni valahol,sőt,több ponton is.
noartist írta:adminisztrator írta:senkire.noartist írta:közben kitöltöttem,nekem az lmp-t adta ki elsőnek.fail.miert, amugy kire szavaznal? csak erdeklodeskeppen... es nem is kell valaszolni.
"lustaság"...

adminisztrator írta:senkire.noartist írta:közben kitöltöttem,nekem az lmp-t adta ki elsőnek.fail.miert, amugy kire szavaznal? csak erdeklodeskeppen... es nem is kell valaszolni.