RADIOSITE Fórum

• Politika

#129796  Szerző: djlacee

NE :fuckyou: :punch:
 #129795  Szerző: markfelt

mondjuk ezen nevettem
Kép
 #129793  Szerző: markfelt

gyerekek, nehogy már azon vinnyogjunk, hogy egy demagóg, antidemokratikus, neonáci pártot nem mutat be a tv, eszem megáll. az atv-tv2 kettős mérce szembetűnő, de azt is vegyük figyelembe, hogy a tv2-n a napló nem választási műsor.
 #129786  Szerző: zoo

noartist írta:ha nem esne le:jelenleg egyik párt sem ér annyit,hogy a szavazatommal támogassam.(még ha tehetném sem.)
mindegyikbe bele lehet kötni valahol,sőt,több ponton is.
Igazad van, mindegyikbe bele lehet kötni. Persze ne menj el ha nem akarsz, akinek nem fontos könnyen talál jobb elfoglaltságot.

De ez egy nagy buli, amit előre kifizettél. Mindenki ott lesz, miért hagynád ki? :troll:
 #129784  Szerző: markfelt

noartist írta:ha nem esne le:jelenleg egyik párt sem ér annyit,hogy a szavazatommal támogassam.(még ha tehetném sem.)
en sem valakiert, hanem valaki/kik ellen szavazok inkabb. megertem ha nem mesz el, de ugy van kitalalva a rendszer, hogyha nem szavaz valaki, akkor a k.kutatasok legeselyesebbjet tamogatja, ezesetben a jelenlegi kormanyt.
 #129782  Szerző: asr27

Nálam elsők a szociáldemokraták (74%)
2. DK (66%)

Utolsó a fidesz :D
 #129781  Szerző: noartist

ha nem esne le:jelenleg egyik párt sem ér annyit,hogy a szavazatommal támogassam.(még ha tehetném sem.)
 #129780  Szerző: zoo

noartist írta:
adminisztrator írta:
noartist írta:közben kitöltöttem,nekem az lmp-t adta ki elsőnek.fail.
miert, amugy kire szavaznal? csak erdeklodeskeppen... es nem is kell valaszolni.
senkire.
"lustaság"... :P
:ayfkm:
 #129777  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
noartist írta:közben kitöltöttem,nekem az lmp-t adta ki elsőnek.fail.
miert, amugy kire szavaznal? csak erdeklodeskeppen... es nem is kell valaszolni.
senkire.
"lustaság"... :P
  • 1
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 517