Az a legszörnyűbb ebben, hogy semmilyen kilátás sincsen egy új rádióra a közeljövőben, amelyik pl a MusicFM-et pótolni tudná. Különben nem zavarna ennyi vizet a Rádió1, ha lenne más rádió is.
Dani írta: ↑2019.12.22. 13:41 Akik azzal jönnek, hogy a Rádió1 azért ilyen, mert hogy a többi rádió réteg rádió volt(MusicFM pl), nos a Rádió1 miért is nem rétegrádió? Ha ennyien nincsenek vele megelégedve, akkor nem lehetséges, hogy mégis csak a Rádió1 a rétegrádió?Hát éppen ez az, hogy a többség meg van vele elégedve. Pont erről beszélünk itt napok óta, hogy ez kell itthon, ezért ilyen. Egyébként van egy olyan netrádió, ami szerintem pikkpakk lenyomná, ha kapna frekit. Az Xbeat, amiben friss zenék mellé sokadiknak betesznek jó pár 2000-es eleji slágert is. Én itthon sokszor hallgatom (ráadásul FM-en
ksimiglai írta: ↑2019.12.21. 23:58 Nem,manapság már nem tud ízlést formálni a rádió,csak trendeket követni..legalábbis felénk.amelyik mégis megpróbálja,csúfos kudarc lesz.Egyet értek. Megkockáztatom, hogy itt Magyarországon még trendeket sem követ.
djlacee írta: ↑2019.12.21. 20:47 A Kronehit egyébként még kevésbé változatos, mint a Rádió 1, csak ott valamivel frissebbek a zenék. De simán megesik, hogy egy heavy rotation zene 7-8 alkalommal is elhangzik egy nap. Mellesleg a legjobb (magyarországi) alternatíva egyértelműen a Petőfi Rádió, ami nagyjából egész nap hallgatható.Igen,a Petőfi most nagyon jó lett zeneileg sztem is,és az újdonságokból sincs hiány,úgyhogy aki unja a R1-et, annak van alternatíva.De senki ne kérdőjelezze meg,hogy a R1 miért ilyen,mert kereskedelmi rádióként a magyar piacon tetszik,nem tetszik,ez működik és slussz.