Kicsit úgy veszem észre, hogy az R1 akármit is csinál, valakinek nem tetszik. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Félre ne értsetek! Mindenkinek meg van a saját véleménye, de ez tényleg fura. Nem változtattak semmit, "Jó lenne ha változtatnának!". Változtatnak valamit, "Kár volt változtatni". Szerintem igenis jó döntés volt ez az esti változás. Ha vissza gondoltok az R1 mindig a fiataloknak szólt inkább. Anno amikor a 103,9-en ment és Disco's Hit volt az esti mixműsora minden nap más-más dj-vel és Bárány volt a házigazda, akkor is 21 órától kezdődött a csapatás. 20-21 ig volt ugyanúgy Top 40. Csak évekkel ezelőtt azok a zenék érdekelték azokat akik nagy R1-esek voltak, mai világban meg ezek a zenék. Akinek nem tetszik az keressen egy olyan rádiót ami neki megfelel, legyen az online, vagy akármi, ha nem talál, ott a youtube. De kissé uncsi lett, hogy az R1 szinte mindig savazva van. Csináljon akármit is. (Kinek nem inge, ne vegye magára!!***!!!!)
+++ Ja és, nézz oda... Vagy hackelik a webcamot, vagy hazudnak elég csúnyán. De mintha úgy venném észre minden nap beülnek 1 ÓRÁRA Bárányék a stúdióba. Pedig egyik nap ezért is kaptam, hogy én ezt nehogy már komolyan vegyem.. +++
+++ Ja és, nézz oda... Vagy hackelik a webcamot, vagy hazudnak elég csúnyán. De mintha úgy venném észre minden nap beülnek 1 ÓRÁRA Bárányék a stúdióba. Pedig egyik nap ezért is kaptam, hogy én ezt nehogy már komolyan vegyem.. +++