Azt vettem észre, hogy a World Is Mine szignáljában hallható angol férfi hangja a néhai Rise Fm és Niterise promóiban is megszólalt (nekem nagyon arra hasonlít).

Radio Deejay Forever!

mlaszlo írta: ↑2019.10.17. 15:21Erről van szó, minden szavaddal egyet értek.noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31 Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.Szerintem a kritika a nappali zenei palettát érte mindig, hogy szélesíteni lehetne a kínálatot. Olyat szerintem senki sem kért, hogy még több mixet. Napi 5 óra mix műsor sok, a délutáni zenei sávtól is teljesen elüt a 17-18 óra közötti mix műsor. Ezt egy tematikus rádió megteheti, de egy félországos, amelynek célja hogy minél szélesebb kört elérni, annak teljesen érthetetlen, hogy egy szűk kört érdeklő zenei blokkot bővít ki, majdnem duplájára.
noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31 Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.Szerintem a kritika a nappali zenei palettát érte mindig, hogy szélesíteni lehetne a kínálatot. Olyat szerintem senki sem kért, hogy még több mixet. Napi 5 óra mix műsor sok, a délutáni zenei sávtól is teljesen elüt a 17-18 óra közötti mix műsor. Ezt egy tematikus rádió megteheti, de egy félországos, amelynek célja hogy minél szélesebb kört elérni, annak teljesen érthetetlen, hogy egy szűk kört érdeklő zenei blokkot bővít ki, majdnem duplájára.
noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31 Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.1. Nem könyörgött mindenki változtatásért. Teljesen rendben volt ez eddig így, ahogy volt. Én konkrétan az ismétléseket 2000-es évekbeli bevált zenékkel csökkenteném a napközbeni, ezzel lehetett volna szélesíteni a palettát, anélkül hogy zenei világban elmentek volna bármilyen irányba. Mondjuk ezt még mindig nem késő megtenni.
mlaszlo írta: ↑2019.10.16. 18:36A 17-18-ig tartó Lotfi Begi mix még elmegy, azzal nincs is gondom. Gergővel nagyon jó lett a 18-20-ig tartó sáv is. A Discos hit mindig jó volt. De ezt az elvont hallgathatatlan valamit miert kellett előbbre hozni egy órával, azt nem tudom.ksimiglai írta: ↑2019.10.15. 09:24Én is ugyanezt gondolom, eddig legalább 10 körülig a Rádió 1 hallgatható volt esténként, 20 óra után a Top40 egész jó volt, illetve az utána levő mix is még barátságosabb zenékből volt összerakva. Most gyakorlatilag este nincs mit hallgatni már, Petőfin magyar zenék, majd mixműsor szintén, Retro-n magyar zenék dominálnak este 8 után és a helyi rádiók többségén is.knoskamatee írta:őszinte gratulációm Gerinek és a csapatnak, mert brutális műsort hoztak össze.Szerintem meg nagyon rossz lett,én személy szerint esténként már nem tudok rádiót hallgatni. Jobban díjaznám,ha esténként normális zene szólna,és csak szombaton,esetleg péntek este lenne mix.![]()
izgalmas, pörgős, friss és nem langyos zenék mennek. bőven felülmúlta az elvárásaim. Gergő profin vezényelte le a műsort. ennél már csak ugyan ilyen vagy durvább legyen én szurkolok nekik!![]()
már csak ezt a 10:00-17:00 sávot kéne rendbe rakni és akkor én teljes mértékben elégedett leszek a Rádió 1-gyel.![]()
meg a rotációt is szélesíteni kéne, ha már ennyire szabadon mozognak a DJ-k, mert ég és föld a nappali és az éjszakai válogatás.
Őszintén nem értem minek 5 óra mixműsor minden nap.
ksimiglai írta: ↑2019.10.15. 09:24Én is ugyanezt gondolom, eddig legalább 10 körülig a Rádió 1 hallgatható volt esténként, 20 óra után a Top40 egész jó volt, illetve az utána levő mix is még barátságosabb zenékből volt összerakva. Most gyakorlatilag este nincs mit hallgatni már, Petőfin magyar zenék, majd mixműsor szintén, Retro-n magyar zenék dominálnak este 8 után és a helyi rádiók többségén is.knoskamatee írta:őszinte gratulációm Gerinek és a csapatnak, mert brutális műsort hoztak össze.Szerintem meg nagyon rossz lett,én személy szerint esténként már nem tudok rádiót hallgatni. Jobban díjaznám,ha esténként normális zene szólna,és csak szombaton,esetleg péntek este lenne mix.![]()
izgalmas, pörgős, friss és nem langyos zenék mennek. bőven felülmúlta az elvárásaim. Gergő profin vezényelte le a műsort. ennél már csak ugyan ilyen vagy durvább legyen én szurkolok nekik!![]()
már csak ezt a 10:00-17:00 sávot kéne rendbe rakni és akkor én teljes mértékben elégedett leszek a Rádió 1-gyel.![]()
meg a rotációt is szélesíteni kéne, ha már ennyire szabadon mozognak a DJ-k, mert ég és föld a nappali és az éjszakai válogatás.