noartist írta: ↑2019.10.17. 10:31 Teljesen rendben van a WIM. Az, hogy valakinek ez nem műfaja, az nem a rádió hibája. Azt leszámítva, hogy egy órával hamarabb kezdődik, mint korábban a Factory, zeneileg ordítóan nagy változás nem történt. Csak került egy kis interaktivitás a műsorba. Tényleg az az érzésem már nekem is, hogy bármit csinál az R1, abba valamilyen formában bele kell kötni. Mindenki változásért könyörgött, az R1 pedig meglépte. Már csak a nappali rotáción kéne csiszolni, mert az ember a falat lekaparja a Tears in your eyes-tól, stb.1. Nem könyörgött mindenki változtatásért. Teljesen rendben volt ez eddig így, ahogy volt. Én konkrétan az ismétléseket 2000-es évekbeli bevált zenékkel csökkenteném a napközbeni, ezzel lehetett volna szélesíteni a palettát, anélkül hogy zenei világban elmentek volna bármilyen irányba. Mondjuk ezt még mindig nem késő megtenni.
2. A WIM-ben ugyanazok a hallgathatatlan mixek mennek, mint amik eddig a Factory-ban mentek. Totál nem értem azokat, akik ezt most über istenkirálynak a Factory-t meg szidták, hogy akkor ez most hogy is van... Ember.... ez teljesen ugyanaz, mint eddig volt. Csak elűzték azt a DJ-t aki eddig a színt vitte a Factoryba, illetve raktak a DJ mellé egy profi műsorvezetőt. Meg persze hatalmas promót toltak a megelőző két hétben, bevallom, én is érdeklődéssel vártam, de sajnos csalódnom kellett.
És akárki akármit mond, ez rétegműfaj. És biztos vagyok abban, hogy a R1 eddigi hallgatói között többen vannak, akik nem komálják, mint akik igen.