Érdekes, a SlágerFM miért volt képes feladni az éveken keresztül sziklaszilárdnak tűnő zenei elveit? A Rádió1 miért nem képes erre még mindig?
Dani írta:Ugyanazért, amiért tornazsák-nyereményért betelefonálnak reggel játszani úgy, hogy akkor is nyernek, ha 3-ból 3 válaszra nem tudják a választ....asr27 írta: ↑2019.12.07. 15:08 Egyszerűen nem értem, hogy a nappali és kora esti sávval miért nem kezdenek már valamit! Annyira unalmas, egyhangú, lapos az egész! Ma délután is hallgattam egy rövid időre, de egyfolytában csak a lejárt, több éves, unalmas zenék szóltak! Nem hiszem el., hogy a programigazgató és/vagy a zenei igazgató ennyire nem törődik vele, hogy frissebb zenék szóljanak! Az késő esti sáv már rendben van!Érthetetlen, hogy a top500-at is minek csinálják minden évben, ha úgyse érdekli őket amúgy, hogy a hallgatóknak milyen zenék kellenének!... Minek mérik fel évente a hallgatók zenei ízlését, ha közben ez semmit nem nyom a latba?
Sokkal hallgathatóbb lenne az egész rádió, és nem unná meg az ember fél óra hallgatás után!
asr27 írta: ↑2019.12.07. 15:08 Egyszerűen nem értem, hogy a nappali és kora esti sávval miért nem kezdenek már valamit! Annyira unalmas, egyhangú, lapos az egész! Ma délután is hallgattam egy rövid időre, de egyfolytában csak a lejárt, több éves, unalmas zenék szóltak! Nem hiszem el., hogy a programigazgató és/vagy a zenei igazgató ennyire nem törődik vele, hogy frissebb zenék szóljanak! Az késő esti sáv már rendben van!Érthetetlen, hogy a top500-at is minek csinálják minden évben, ha úgyse érdekli őket amúgy, hogy a hallgatóknak milyen zenék kellenének!... Minek mérik fel évente a hallgatók zenei ízlését, ha közben ez semmit nem nyom a latba?
Sokkal hallgathatóbb lenne az egész rádió, és nem unná meg az ember fél óra hallgatás után!
homerhamm írta: ↑2019.12.05. 11:37A Retrónak szebb a hangképe.zoLee írta: ↑2019.11.30. 11:53 Sőt, mondok jobbat!Tegnap reggel Balázsék a mikulástól új zenéket kértek
A Jennifer Lopez - Ain't your mama, az semmi.
A Sláger FM már játsza Kygo & Whitney Houston - Higher love című dalát, ami csaknem 3 hónapos dal!
Az R1 ezt mikor fogja rotációba venni, 1-2 év múlva??
Szóval bátran kijelenthetjük, hogy már a Sláger FM is frissebb, mint a Rádió 1 .
Sőt, szerintem az ország összes rádiója frissebb, aktuálisabb, mint a Rádió 1 (a Retrot leszámítva)
![]()
Igényesség, belesz*rás, hallgatók hülyének nézése a köbön![]()
![]()
![]()
zoLee írta: ↑2019.11.30. 11:53 Sőt, mondok jobbat!Tegnap reggel Balázsék a mikulástól új zenéket kértek
A Jennifer Lopez - Ain't your mama, az semmi.
A Sláger FM már játsza Kygo & Whitney Houston - Higher love című dalát, ami csaknem 3 hónapos dal!
Az R1 ezt mikor fogja rotációba venni, 1-2 év múlva??
Szóval bátran kijelenthetjük, hogy már a Sláger FM is frissebb, mint a Rádió 1 .
Sőt, szerintem az ország összes rádiója frissebb, aktuálisabb, mint a Rádió 1 (a Retrot leszámítva)
![]()
Igényesség, belesz*rás, hallgatók hülyének nézése a köbön![]()
djlacee írta: ↑2019.11.30. 20:49 https://www.mostszol.hu/radio/radio1/el ... igher+Love