RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#184732  Szerző: robert11

Ja Kiss Mártit, és Mák Katát felvehetnék az r1re. Kata már dolgozott is ott évekkel ez előtt.
Vagy vegyék vissza Nyerges Izát én őt is szerettem.
 #184727  Szerző: shadoe

zenefalo írta: 2019.08.23. 12:21 A mostszol.hu szerint az Ocean Drive és a Don't be so shy másfél-kétnaponta lejátszásra kerül még 3 év eltelte után is. Szerintem ez már betegsége a zenei szerkesztőnek. :hit: De inkább az lehet, hogy ő nem is hallgatja, csak az automa pakolja be mindig.
A szelektor teljesen megöli a hazai rádiózást (már ha ez, ami most van FM-en, nevezhető annak). Ilyen zenei szerkesztés és "választék" mellett hallgathatatlanná tesz minden még létező adót. Ez akkor működne, ha lenne az R1-en legalább kétszáz "All Stars" jellegű szám, amit valóban ők fedeztek fel, és az elmúlt egy év terméséből való tipikusan nem európai atomsláger. Rohadt sokat megy ez a zene is, de ezt nem tekerem el pont ezért, a Breathe-t és a Don't be so shy-t viszont mindig.
 #184725  Szerző: noartist

HorváthTamás írta: 2019.08.23. 19:46 Lehet tudni hogy Győrben miért nincs még Best FM?

Nagyon nyögvenyelősen épül a Best-hálózat, és az egész elég gyenge lábakon áll. Nulla marketing, kb ugyanennyi tartalom. Több helyen is csak azért indultak/nak el valószínűleg*, mert egyébként kifutnának a határidőből.

* azért valószínűleg, mert már én is belekavarodtam, hol mi módon vannak/lesznek jelen. Nem egyszerű...

De ezt ne az R1 topikjában boncolgassuk.
 #184716  Szerző: zenefalo

A mostszol.hu szerint az Ocean Drive és a Don't be so shy másfél-kétnaponta lejátszásra kerül még 3 év eltelte után is. Szerintem ez már betegsége a zenei szerkesztőnek. :hit: De inkább az lehet, hogy ő nem is hallgatja, csak az automa pakolja be mindig.
 #184715  Szerző: ksimiglai

Amúgy szerintem,ill számomra a legzavaróbb ebben a rádióban a női műsorvezetők hiánya.Ott van Kiss Márti, Mák Kata """szabadon""".
 #184708  Szerző: adam1400

frekivadasz írta: 2019.08.22. 19:45 A győri 103,1MHz-re gondolsz? Felvenni nem fogom, de indítok egy ideiglenes streamet, ha van rá igény.
van :D bár van győri stream de sztem azon megy tovább a r1
 #184707  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2019.08.22. 16:24
zenefalo írta: 2019.08.22. 16:21 Mégsem az a felállás, mint a musicon, ugyanis Geri csak az óranyitóban beszélt, utána csak Begi, ő kér közlekedési híreket is. :(
Szóval nagy valószínűséggel Begié lesz a Rádió 1 MIX, Geri meg csak helyettesíti Cookyt.. :(
Ezek szerint Cooky mix marad hétvégére?

Azt egyelore nem jelentették ki, hogy Geri marad, de a szignalok erre engednek következtetni.
 #184706  Szerző: Adam

noartist írta: 2019.08.22. 12:47 Alapvetően örvendetes, hogy újítanak, de megint heti 5 alkalommal ugyanaz a Dj... lehetne rotálni őket, hogy ne legyen unalmas.
Szerintem is rotalni kellene ha már mindenképpen mix műsor marad 17-18-ig.

Aminek én személy szerint nem örülök, olyasmi show-műsor kellene, mint a Béres Zoo műsora volt a Radio Deejay-n 13-14 éve.
  • 1
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 1022