RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#83143  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Gundel,Jakupcsek,és Búza Sándor volt anno.
off :)
Köszönöm, valóban Ő volt a harmadik műsorvezető.
 #83142  Szerző: mlaszlo

DWC írta: De nem kell minden rádióba nagymegfejtős, okoskodós, vicceskedős műsor. Gundel meg főleg nem kell rádióba. Sehová!
Én még mindig azt mondom, hogy egy rádió azért rádió, hogy legyen benne egy kis beszéd, információ, szórakoztató műsor is, amibe esetleg a hallgatók is bekapcsolódhatnak. Nem olyan műsor kellene, mint a Morning show vagy a Bumeráng, hanem más érdekes témákkal, alternatívaként a két országos kereskedelmi mellett.
 #83138  Szerző: nyikolaj

Gundel,Jakupcsek,és Búza Sándor volt anno.
off :)
 #83130  Szerző: DWC

mlaszlo írta:Még a Danubiusban hosszú évekkel ezelőtt a Cappuccino reggeli műsorban Gundel Takács Gábor volt az egyik műsorvezető, egyik társa Jakupcsek Gabriella volt, a harmadik műsorvezetőre már nem emlékszem, de egész jó műsor volt. Érdemes lenne kipróbálni a Petőfin egy ilyen műsort.
csokie írta:igazatok van, de attól még, mert minden nagy ker rádió showműsort csinál reggelente, attól még csinálhat a petőfi tartalmasabb reggeli műsort úgy gondolom. Pl Gundel Takács Gáborral jó párost alkotnának reggelre, vagy esetleg D Tóth Krisztával? Mindegy, egy próbanapot, vagy próbahetet megérne a dolog szerintem. Meg akkor azt promózni mindenhol, sokkal aktívabban, mint amit eddig elmulasztottak.
De nem kell minden rádióba nagymegfejtős, okoskodós, vicceskedős műsor. Gundel meg főleg nem kell rádióba. Sehová!
 #83077  Szerző: mlaszlo

Még a Danubiusban hosszú évekkel ezelőtt a Cappuccino reggeli műsorban Gundel Takács Gábor volt az egyik műsorvezető, egyik társa Jakupcsek Gabriella volt, a harmadik műsorvezetőre már nem emlékszem, de egész jó műsor volt. Érdemes lenne kipróbálni a Petőfin egy ilyen műsort.
 #83074  Szerző: csokie

igazatok van, de attól még, mert minden nagy ker rádió showműsort csinál reggelente, attól még csinálhat a petőfi tartalmasabb reggeli műsort úgy gondolom. Pl Gundel Takács Gáborral jó párost alkotnának reggelre, vagy esetleg D Tóth Krisztával? Mindegy, egy próbanapot, vagy próbahetet megérne a dolog szerintem. Meg akkor azt promózni mindenhol, sokkal aktívabban, mint amit eddig elmulasztottak.
 #83069  Szerző: Gabeedj

Attis Ezzel én is egyetértek.Jó Gergő reggelre,csak engednék őt kibontakozni és színesíteni a reggeli műsort pár érdekes témával és mellette sok fontos infóval.Nekem erőltetett Balázs és Bocsi nem kell.Lehet társa Gergőnek,de valaki normális emberke legyen ő is:))
 #83065  Szerző: Attis

admin írta:Érdekes véleményt olvastam az MR2-Petőfi és az MTVA Facebook oldalán, ami azóta már eltűnt: egy hallgató azt vetette fel, hogy Gundel Takács Gábor és Borbás Marcsi ütős morning show-t csinálnának a Petőfin.

Szerintetek?
Szerintem meg ne...
Class, Neo, Rádió1, Juventus etc. reggeli showz-nak. Az MR2 ("csakazértis") éppen ezért kínáljon alternatívát. A jelenlegi reggeli műsor nem rossz, de ha Horváth Gergelynek picit több megszólalást engedélyeznének... :|
 #83062  Szerző: csokie

Támogatom! Igenis a pénzemből készüljön nekem szóló műsor is, ne csak zene. :)
 #83061  Szerző: markfelt

Érdekes véleményt olvastam az MR2-Petőfi és az MTVA Facebook oldalán, ami azóta már eltűnt: egy hallgató azt vetette fel, hogy Gundel Takács Gábor és Borbás Marcsi ütős morning show-t csinálnának a Petőfin.

Szerintetek?
  • 1
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 626