noartist írta: ↑2021.04.05. 11:21
tomee írta: ↑2021.04.05. 10:07
noartist írta:
Valamiért mégsem dolgozik már a csoportnál. Aláírom, hogy az ország egyik legjobbja, de azért én megnéztem volna azt a Rádió 1-et egy valós piaci környezetben, erős konkurensek mellett is.
Miért? A 2000-es években végig így volt, és működött.
Ez igaz, azóta viszont a világ eléggé megváltozott. Ez az én tök szubjektív véleményem, ami kezd itt nagyon OFF-ba átmenni, de szerintem ez ma már nem működne valós piaci környezetben. Az új, Geri által átdolgozott rotáció talán hamarabb lenne életképes.
Összességében azt gondolom így utólag, hogy 2016-ban Fly-tól reméltek valami visszarendezést a dolgok helyes irányába, de addigra ő is már csak a '90-es meg a 2000-es évek elejének iskoláját tudta hozni, ami addigra már érezhetően nem működött, tudjuk miért...
De, hogy topicnál maradjunk: jó dolog, hogy próbálkoznak itt is, meg úgy összességében a Retro-nál meg a R1-nél, de az is látszik, hogy nem haladnak egyről a kettőre. Erre mondtam azt korábban valamelyik másik téma kapcsán, hogy ide már tényleg külső know-how kéne, mert üvölt az egészről, hogy próbálkoznak a 15-20 évvel ezelőtt ellesett dolgok alkalmazásával, de egyszerűen nem akarják tudomásul venni, hogy az már nem működik.
Kiváncsian várom, hogy ebből is mi fog kisülni, de a Retro-n is azt látni tavaly óta, hogy fogalmuk nincs, hogy végső soron is mit is akarnak valójában, ezért nem lepne meg, ha itt is ez lenne egy jó ideig.