RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#125520  Szerző: noartist

djlacee írta:Egy Pump Weekend (Pump Session Radio Show) nevű műsor megy, DJ Splash -el, és a megfelelő állomáshanggal :)
Nagyon jó,mintha valaki olyat ültettek volna ma a pultok mögé,aki konyít is a zenékhez. :yes:
 #125519  Szerző: djlacee

Egy Pump Weekend (Pump Session Radio Show) nevű műsor megy, DJ Splash -el, és a megfelelő állomáshanggal :)
 #125504  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
whoisthere írta:Igen, engem például érdekelne, hogy miért megy egy tök ellentéte nevű adó a Rise engedélyével, és miért Rise néven kapott plusz öt évet, miközben Stereo néven van az adás. :)
Amikor annak idején beadták a pályázatot,még egyben volt az adó,és a Füleky Rádió kft RiseFM néven adta be a pályázatot.
Na ezaz...a fenttartó a lényeg szerintem nem a program...
Mert a határozatban is a Füleky Radio kft. kapta a +5 évet, nem a stereo (ex. rise)
 #125488  Szerző: noartist

whoisthere írta:Igen, engem például érdekelne, hogy miért megy egy tök ellentéte nevű adó a Rise engedélyével, és miért Rise néven kapott plusz öt évet, miközben Stereo néven van az adás. :)
Amikor annak idején beadták a pályázatot,még egyben volt az adó,és a Füleky Rádió kft RiseFM néven adta be a pályázatot.
 #125487  Szerző: markfelt

asr27 írta:ADMIN válaszára vagyok kíváncsi, amatőrök kérem ne írjanak ide butaságokat! Köszönöm.
felejtsd el, amit írtam, rosszul fogalmaztam.
 #125485  Szerző: Csongii

Szerintem még mindig nem sikerült megegyezniük arról, hogy mi a túró legyen, de az egyikük kezében van a frekvencia kulcsa, így ő csinál adást jelenleg is. Aztán ha sikerül megállapodni, akkor talán tovább gördül az egész.
 #125483  Szerző: dkemeny77

Vagy ami szerintem lehetségesebb, hogy ők csak azt nézik, hogy mindkét esetben a Füleki Rádio kft (vagy zrt) tartja fennt.
 #125481  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:ADMIN válaszára vagyok kíváncsi, amatőrök kérem ne írjanak ide butaságokat! Köszönöm.
Ti is ezt írtátok....
 #125480  Szerző: asr27

ADMIN válaszára vagyok kíváncsi, amatőrök kérem ne írjanak ide butaságokat! Köszönöm.
 #125479  Szerző: dkemeny77

Nagy baromság, de lehet hogy így van...
Nem lehet hogy a stereo fm (ex rise) az RiseFM néven van nyílvántartva-bejegyezve, és a névhasználat (rise, amit béreltek) az csak az éterben való használatra vonatkozik? Ez nem lehetséges?

szerk.: most olvastam vissza, láttam hogy ti is ezt feltételeztétek :D
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 470