RADIOSITE Fórum

• Antennák

#83500  Szerző: nyikolaj

Jobb vételnek kell lenni,bár én azt tapasztaltam,hogy ha lazább a drót,akkor jobb a vétel. Nekem is a hifim megvan toldva egy kis vékony rézkábellel! Nekem a szobában is bevált nem kell hozzá padlás.Padlásra csak koax ami jó úgy szerintem!De próba szerencse! :)
 #83496  Szerző: donder

Fiúk, egy kérdés:

Ha kifeszítek a padláson, minden cserepet tartó lécre, egy összekötött rézdrótót, az produkálhat valami jó vételt? :mellow:
 #83288  Szerző: asimov

Vedd meg ide a futaros vasarlassal megsporolt idot is.. (Az ido, penz! :) )
olvaso1 írta:Mondjuk ennél az antennánál ez, már 2000 FT-t jelent. De ha az üzemanyag árakat nézzük....
5-6 liter kikerül belőle. Ez egy alacsony fogyasztású autónál talán megvan a 100 km. Tehát 50 KM-es körzetnél tovább nem érdemes menni. Továbbá városban többet eszik az autó :)

Én is rendeltem már az ostelsat-tól. Egyébként az antennak.hu oldal is hozzájuk tartozik.
rmihaly76 írta:En ezt tennem, mert nekem sokkal tobbe lenne az oda ES visszaut, mint a futardij...
olvaso1 írta:Miért nem rendelitek meg online? :)
 #83287  Szerző: szemilan

Mondjuk ennél az antennánál ez, már 2000 FT-t jelent. De ha az üzemanyag árakat nézzük....
5-6 liter kikerül belőle. Ez egy alacsony fogyasztású autónál talán megvan a 100 km. Tehát 50 KM-es körzetnél tovább nem érdemes menni. Továbbá városban többet eszik az autó :)

Én is rendeltem már az ostelsat-tól. Egyébként az antennak.hu oldal is hozzájuk tartozik.
rmihaly76 írta:En ezt tennem, mert nekem sokkal tobbe lenne az oda ES visszaut, mint a futardij...
 #83286  Szerző: LuciFerko

én sz Ostelsattól rendeltem a yagikat, nagyon korrektek.
 #83284  Szerző: asimov

En ezt tennem, mert nekem sokkal tobbe lenne az oda ES visszaut, mint a futardij...
 #83280  Szerző: szemilan

Miért nem rendelitek meg online? :)
 #83277  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Szia!
Tudtommal ott csak körsugárzó van. Már voltam ott.
Esetleg megrendelni se tudják? Én tv antennát vettem, abból volt választék és akkor azt mondták ha valamit vennék ami náluk éppen nincs, akkor szóljak, megnézik esetleg meg tudják-e rendelni.

A UPC honlapjáról látok még egy antenna üzletet, az Budaörsön van a Budapesti út 23. sz. alatt, Direct forgalmazóként és antenna szaküzletként van feltüntetve.
 #83272  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
csokie írta:Sziasztok!
Ezt az antennát szeretném megvenni: http://www.antennak.hu/index.php?kat=10&id=106
Kérdésem a következő lenne, ki tud Érden vagy környékén egy boltot ahol hasonlót vagy ugyanilyen INGLAR-t tudnék venni? Köszi a válaszokat előre is.
Szia!

Érden a Szent László tér 1 sz. alatt található a Gábor Elektronika, ott lenne érdemes megnézni. Kimondottan antennával, műholdas vétellel foglalkozó szaküzlet. Ha jól tudom hétköznap 10 és 18 óra között van nyitva, illetve szombaton azt hiszem 9 és 13 óra között.
Szia!
Tudtommal ott csak körsugárzó van. Már voltam ott.
 #83264  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Sziasztok!
Ezt az antennát szeretném megvenni: http://www.antennak.hu/index.php?kat=10&id=106
Kérdésem a következő lenne, ki tud Érden vagy környékén egy boltot ahol hasonlót vagy ugyanilyen INGLAR-t tudnék venni? Köszi a válaszokat előre is.
Szia!

Érden a Szent László tér 1 sz. alatt található a Gábor Elektronika, ott lenne érdemes megnézni. Kimondottan antennával, műholdas vétellel foglalkozó szaküzlet. Ha jól tudom hétköznap 10 és 18 óra között van nyitva, illetve szombaton azt hiszem 9 és 13 óra között.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 68