RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#27735  Szerző: orrhang

És arra nem gondolt senki, hogy például egy 20-30 közötti szívesen meghallgat egy-egy Cool and The Gang, stb.. dalt, mint ahogy laz 55-60-asnak is tetszik akár GunsNRoses vagy Fragma, DjSammy, ...
 #27726  Szerző: Cicoo

Pasa írta: Boney M, ABBA, Chilli, EWF, Kool and the Gang? Amikor ezek mentek, az akkori 20-asok ma 50-esek. Nekik ilyet az MR6 nem játszik, csak a Sztár FM.
Az pont nem. A Sztár FM-en az megy, ami régen a Slágeren, azaz '60-as, '70-es évek, amiket írtál még, az italo disco, magyar beat- és diszkózene és újabbak meg a Slágeren.

Pasa írta:Ha viszont az idősebbeknek szól az MR6, akkor a fiataloknak meg ott az MR2. Tehát nem kell nekik sem Rádió1... :stare:
ON

Azért van "némi" különbség a Rádió 1 és az MR2 között. A Rádió 1 nem olyan durván "sok fülessel ellátott mp3 lejátszó rádiónak álcázva", mint a Petőfi. Mármint kicsit jobban emlékeztet rádióra.
 #27720  Szerző: Pasa

centerweb írta:azért az sem teljesen mindegy, hogy melyik generációnak mi a szórakoztató. a magyar nóta miért nem lehet szórakoztató?
Magyar nóta a 45-55 közöttieknek??? Ez most komoly? :o Ezekről hallottál már: Boney M, ABBA, Chilli, EWF, Kool and the Gang? Amikor ezek mentek, az akkori 20-asok ma 50-esek. Nekik ilyet az MR6 nem játszik, csak a Sztár FM. De ugyanez vonatkozik a magyar beat- és diszkózenére is, vagy pl. az italodiscora. Ha viszont az idősebbeknek szól az MR6, akkor a fiataloknak meg ott az MR2. Tehát nem kell nekik sem Rádió1... :stare:
ON
 #27719  Szerző: mgabor

orrhang írta:Áááá megtaláltam a tutti (dirket két t) aranytojást tojó rádiót. Csak az öregeknek szól és csak temetkezési vállalkozók, na meg temetési hitelt nyújtó vállalkozások fognak benne hirdetni. Wow, de hülye vagyok, el is mondtam. !Az öregek, meg úgyis hallgatják, mert kíváncsiak rá mi a trendi most!Bááázz mennyi pénz fog jönni!
meglepődnél mondjuk, ha látnád errefele, hogy hány öreg feszít szépen kiöltözve kalapban zsírúj autóban :)
 #27713  Szerző: nyikolaj

RIP fm ^^ ^^ ^^ :lol: :lol: :lol:
 #27712  Szerző: centerweb

én még soha a büdös életbe nem láttam idős embereket mondjuk cookey-t hallgatni vagy vivát nézni. esetleg slágert hallgatni, az még rendben van. nem tudom hogy mennyire kapnának mondjuk egy kis techno-ra vagy lolára. meg mondjuk a hallgatottsági felmérésekben sem látom hogy az R1 vagy éppen a Danubius annyira jól teljesítene 50-60 felett. Egyébként én azt írtam hogy 55 év felett mindenkinek kötelezően az MR6-ot kell hallgatnia? NEM! azt, hogy így lenne rádió mindenféle korosztálynak.
45 felett meg egy se (mert az MR6 általános közszolgálati és nem szórakoztató adás)
azért az sem teljesen mindegy, hogy melyik generációnak mi a szórakoztató. a magyar nóta miért nem lehet szórakoztató?
 #27710  Szerző: Szd96

temetkezés fm :D :lol:
 #27701  Szerző: orrhang

így van, az öreg az már ne szórakozzon, az a temetésére készüljön, nézegesse a sírkőválasztékot, rakosgasson félre rá a nyugdíjából, meg esetleg halkan hallgathat siratóénekeket.
Áááá megtaláltam a tutti (dirket két t) aranytojást tojó rádiót. Csak az öregeknek szól és csak temetkezési vállalkozók, na meg temetési hitelt nyújtó vállalkozások fognak benne hirdetni. Wow, de hülye vagyok, el is mondtam. !Az öregek, meg úgyis hallgatják, mert kíváncsiak rá mi a trendi most!Bááázz mennyi pénz fog jönni!
 #27697  Szerző: mgabor

centerweb írta:Jó, akkor a Juventus legyen 50-55. A kedvedért. És afelett már nem hiszem hogy annyira igény lenne "szórakoztató" műsorra.
így van, az öreg az már ne szórakozzon, az a temetésére készüljön, nézegesse a sírkőválasztékot, rakosgasson félre rá a nyugdíjából, meg esetleg halkan hallgathat siratóénekeket.
 #27696  Szerző: centerweb

Pasa írta:
centerweb írta:A Sztár helyére jöhetne valami fiataloknak szóló rádió (tehát akkor pl. R1) a 101.6-on mehetne valami FM95 szerű rádió. A Juventus maradhat. Így majdnem minden célcsoport ki lenne elégítve.

15-30 R1
25-45 FM95
35-45 Juventus
45+ MR6
....
0-100 Express :D
Pl. a 28 és a 38 éveseknek kettő, 45 felett meg egy se (mert az MR6 általános közszolgálati és nem szórakoztató adás), ezt jól elosztottad, köszi. Még jó, hogy itt nálunk marad a Sztár FM...
Jó, akkor a Juventus legyen 50-55. A kedvedért. És afelett már nem hiszem hogy annyira igény lenne "szórakoztató" műsorra.
  • 1
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 482