Látszik, hogy ez a playlist már nem Izil műve, ő legalább ügyelt arra, hogy ilyenek ne legyenek. Pedig azért illene odafigyelni, elvégre majdnem olyan meghatározó rádióról beszélünk, mint a Manna vagy a Trend FM. 

altermanus írta:Ezt így szokták leadni. Az első nap Ákos, Azariah, Ákos szám ment. Tegnap is volt a Halott Pénz meg Rúzsa Sopronos dala, utána egy dallal később Rúzsa Magdi szólózott. Szűk rotációban 5 db kötelezően játszott előadóval ez jön ki.
Ezzel kellene kezdeni valamit.
Gondolom belehallgatnak az következő dalokba, hogy legyen miről felkonfolni.
Nem lenne egyszerűbb egy VLC-vel (de aztán lehet én vagyok a hülye) vagy valami külső programmal belehallgatni?
Vagy a dalok elérése titkos a műsorvezetőnek?
altermanus írta: ↑2023.10.04. 18:14Ott van az adásgép a müsorvezető elött.Tehát percre pontosan látja ,hogy mi következik ,igy simán fel tudja konferálni belehallgatás nélkül is.
Ezzel kellene kezdeni valamit.
Gondolom belehallgatnak az következő dalokba, hogy legyen miről felkonfolni.
Nem lenne egyszerűbb egy VLC-vel (de aztán lehet én vagyok a hülye) vagy valami külső programmal belehallgatni?
Vagy a dalok elérése titkos a műsorvezetőnek?
Jozsfm964 írta: ↑2023.10.04. 12:26 Ezt a Hajrá Magyarok című műsort el tudnám képzelni egy reggeli vagy délelőtt 10 órától kezdődő sávban, esetleg este 18 órától. Főleg ha olyan zúzós zenekarokat is be akarnak mutatni amilyen a mai. Kb a többség kiköpi a levest. Ezt miért a munkaidő kellős közepére kellett rakni?Szerintem jó helyen van, ugyanis ha úgy vesszük akkor inkább energikusabb lesz az ember tőle, mint elaludna a zenei felhozataltól és az ebédtől.
asr27 írta: ↑2023.10.03. 12:47Az a NER miatt vanMilán írta:A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?De ha rámész Zizi fotójára, nincs leírás róla, hogy milyen műsort vezet.
Nem lehet, hogy tévedésből maradt kint a neve és a fotója?
Milán írta:A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?De ha rámész Zizi fotójára, nincs leírás róla, hogy milyen műsort vezet.
Milán írta:A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?hagyjuk is azt a weboldalt. a búcsú szpotban fel lettek sorolva a távozók neve.