RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200781  Szerző: Snake05

Látszik, hogy ez a playlist már nem Izil műve, ő legalább ügyelt arra, hogy ilyenek ne legyenek. Pedig azért illene odafigyelni, elvégre majdnem olyan meghatározó rádióról beszélünk, mint a Manna vagy a Trend FM. :)
 #200779  Szerző: 007

altermanus írta:Kép
Ezzel kellene kezdeni valamit.
Gondolom belehallgatnak az következő dalokba, hogy legyen miről felkonfolni.
Nem lenne egyszerűbb egy VLC-vel (de aztán lehet én vagyok a hülye) vagy valami külső programmal belehallgatni?
Vagy a dalok elérése titkos a műsorvezetőnek?
Ezt így szokták leadni. Az első nap Ákos, Azariah, Ákos szám ment. Tegnap is volt a Halott Pénz meg Rúzsa Sopronos dala, utána egy dallal később Rúzsa Magdi szólózott. Szűk rotációban 5 db kötelezően játszott előadóval ez jön ki.
 #200778  Szerző: Máté

altermanus írta: 2023.10.04. 18:14 Kép
Nem lenne egyszerűbb egy VLC-vel (de aztán lehet én vagyok a hülye) vagy valami külső programmal belehallgatni?
Ott van az adásgép a müsorvezető elött.Tehát percre pontosan látja ,hogy mi következik ,igy simán fel tudja konferálni belehallgatás nélkül is. :D . Ha pedig elötte bele akar hallgatni benyomhatja a pulton a PFL-t .
:D
 #200775  Szerző: altermanus

Kép
 #200772  Szerző: altermanus

Jozsfm964 írta: 2023.10.04. 12:26 Ezt a Hajrá Magyarok című műsort el tudnám képzelni egy reggeli vagy délelőtt 10 órától kezdődő sávban, esetleg este 18 órától. Főleg ha olyan zúzós zenekarokat is be akarnak mutatni amilyen a mai. Kb a többség kiköpi a levest. Ezt miért a munkaidő kellős közepére kellett rakni?
Szerintem jó helyen van, ugyanis ha úgy vesszük akkor inkább energikusabb lesz az ember tőle, mint elaludna a zenei felhozataltól és az ebédtől.
Mondjuk a zenészek nem a koránkelésről híresek, mivel valaki még éjfélkor is koncertezik.
De ha az egyszerű embert nézem aki reggel 6 és délután 2 óra között dolgozik, akkor tehetnék két órára is, mivel legtöbben így dolgoznak. :)
 #200768  Szerző: Jozsfm964

Ezt a Hajrá Magyarok című műsort el tudnám képzelni egy reggeli vagy délelőtt 10 órától kezdődő sávban, esetleg este 18 órától. Főleg ha olyan zúzós zenekarokat is be akarnak mutatni amilyen a mai. Kb a többség kiköpi a levest. Ezt miért a munkaidő kellős közepére kellett rakni?
 #200760  Szerző: altermanus

asr27 írta: 2023.10.03. 12:47
Milán írta:A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?
De ha rámész Zizi fotójára, nincs leírás róla, hogy milyen műsort vezet.
Nem lehet, hogy tévedésből maradt kint a neve és a fotója?
Az a NER miatt van :troll:
 #200759  Szerző: asr27

Milán írta:A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?
De ha rámész Zizi fotójára, nincs leírás róla, hogy milyen műsort vezet.
Nem lehet, hogy tévedésből maradt kint a neve és a fotója?
 #200758  Szerző: knoskamatee

hagyjuk is azt a weboldalt. a búcsú szpotban fel lettek sorolva a távozók neve.

Kisbali Bence viszi az éjszakai/hajnali sávot, Szikora Tamás a toplistát (is), a Tüzesen süt le műsort pedig Fekete Laci. a többiek valóban távoztak.
 #200757  Szerző: Milán

A weboldal szerint Faragó Janka, Fekete Laci, Kisbali Bence, Szikora Tamás, és Szilágyi Zsolt "Zizi" maradtak, viszont pont a Zizi búcsúzkodott a Facebookon. Akkor most végül ki távozott, és ki jött?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 625