RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#78426  Szerző: alopisz

Mostanában, hogy már nem csak alkalmanként hallgatom a Petőfit, hanem rendszeresen munka közben ez zsizseg a háttérben, külön élvezem, hogy a jóféle zenék között jön egy egy sportközvetítés, mint most is a vizes vb. Neten vagy tévében nem igazán tudom nézni munka közben... de így tök jó, nem maradok le semmiről :)

Persze az sem kell hogy minden órában nyomjanak valamit, csak azért, hogy mert legyen... alkalomszerűen eseményekhez kötve nekem tetszik.
 #78415  Szerző: donb

Sport és Zene. Ez maradjon a Petőfin. Tuti siker lenne. A Kossuth maradjon az informatív, közszolgálati rádiónak és ez is a szerepe. Ennyi. Okosan kéne használni a Rádiót.
 #78397  Szerző: Gabeedj

Mr 2 még mindig "tündököl ".Jó lenne ezt így meghagyni ,nem pedig szétverni.Az országos médiumok közül egy menekülési útvonal és egy hallgatható rádió adó.Ha ez sincs,akkor Off és Mp 3...
 #78297  Szerző: moby67

"Több kategróiában is nyert az MR2-Petőfi Rádió!
Hét év kihagyás után 2011. július 1-én, péntek délután, a soproni Petőfi Színházban adták át a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat, amelyen több kategóriában is nyert az MR2-Petőfi Rádió: a LEGJOBB RÁDIÓ, a legjobb rádióműsor - Akusztik, valamint szakmai különdíjban részesült Borcsik Attila (Izil) zenei szerkesztő."

:stare: Egy király rádiót miért kell sport közvetítésekkel szétbarmolni!
Eddig a Kossuth elvégezte,gondolták a nagyon zenének nem árt egy kis Novotny-rap? A Bartókot is fel lehetett volna rázni Csipkerózsika álmából ezzel. Már csak az hiányzik hogy jövőre az Olimpiát is itt nyomassák! A sport a "szavak ereje" rendjén van ha visszateszik oda ahol ez a szlogen!!!

Vissza a Nagyon Zenét!!!!!
 #78296  Szerző: benjamin

Ugyan a sportkozvetites is zene.A beszed megfelel rapnek. :hehe:
 #78295  Szerző: markfelt

Zoey írta:Szerintem nem feltétlen rossz ötlet a közvetítés a Petőfin.
Persze.
Sőt, petíciógyűjtésbe kéne kezdeni, hogy legyen a Rise FM-en mezőgazdasági magazin.

A legjobban viszont azt díjaznám, ha lenne a Petőfin tudományos-ismeretterjetsztő-oktató műsor. Például kezdhetnék a balneológiával.
 #78294  Szerző: LuciFerko

görögöknél a rövid bejelentkezések alá szoktak tenni.
 #78293  Szerző: Zoey

admin írta:
LuciFerko írta:pörgőbb stílusban, alázenével.
Naná... :lol:
Nem hiszem, hogy illene a sportközvetítés alá bármilyen zene... :)
Novotnyval személy szerint semmi bajom nincs.
 #78291  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:pörgőbb stílusban, alázenével.
Naná... :lol:
 #78290  Szerző: LuciFerko

pörgőbb stílusban, alázenével.
  • 1
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 626