tomee írta: ↑2019.06.22. 12:29
adam1400 írta: ↑2019.06.21. 17:55
https://media1.hu/2019/06/21/a-radio-1- ... QtKxdksWqE
Azért 3 év alatt kb. lszrtak bármilyen jellegű újítást, mind zeneileg, mind műsorstruktúra szempontjából, mert az volt a mondás, hogy az elején monitorozták az igényeket, és az jött ki, hogy a hallgatóknak erre van igényük..
Pont most húznák elő azt a kalapból, hogy egyébként tudnak ők úgy rádiózni, mint régen? Pláne most, hogy elég beszédesen keresztbe tett nekik a médiatanács?
Nem tudom, hogy lesz-e szívatás a Rádió1-nél vagy sem. Mindenesetre én nagyon örülök annak, hogy kicsit Music Fm-esítik. Kifejezetten örülök, hogy Juhász Gery lesz a Dj Factory műsorvezetője. Nagyot fog rajta dobni, az biztos. Szerintem a zenei rotációt is kicsit átalakítják napközben. Cooky megmondom őszintén pótolható lenne. Sőt talán jobban is járnának ha őt lecserélnék. Csíptem a csávót, de lassan már kezd kicsit unalmas lenni. Lehet többet érne egy normális classic kívánságműsoros műsorvezető. Például el tudnám képzelni, hogy Király Tomi veszi át Balázséktól a stafétát aztán Györke Ati vezetné a kívánságműsort. Az egy órás mixet meg minden nap egy más-más dj készítené. Akár azok akiket leigazolnának a régi Music Fm-esek közül.
Ha ezt a változtatás jól csinálják, nagyon nagyot nyer a Rádió 1. Rengeteg hallgatót szerezne.
Kérdés... Meg tud-e maradni. Én szurkolok nekik. Mert szeretem ezt a rádiót.