Rickykeee23 írta: ↑2019.06.05. 07:20Ha jól tudom a Pécs FM valamilyen szinten kötődik a Mambo Radio Kft-hez, így érthető hogy a Mambo oda irányította a volt R1 stábját. A frekijuk (101,7 a Misina tetőről) egyébként egymagában többet ér, mint az összes Baranyai Radio1 freki együttvéve.
Akkor ezek szerint mégsem ugyanaz mint a pécsi, mert ott Török Mónika mondja a híreket. Legalábbis Balázsék alatt. H. Horváth Lacival beszéltem (Régi Pécsi Rádió1 műsorvezetővel), hogy mizu. Az eddigi Rádió1-Pécs műsorvezetői azok mind átmentek a Pécs Fm-hez. Viszont a szerkesztője Laci maradt a Rádió1-nek is.Most a pécsi Rádió1-nek, de szerintem az egész Baranyai résznek Török Mónika lett a műsorvezetője illetve hírmondója. Mert Incze Annamária is (Anno Alisca, anno Rádió1-pécs hírmondója is a PécsFm-en van) De ha Kaposváron Kovács Ákos a helyi műsorvezető akkor full eltér. Végülis mindegy, de már bele lehet ebbe bolondulni. Amúgy talán, mivel, hogy megyeszékhelyről beszélünk, talán lesz helyi stúdió is idővel.
Abban biztos vagyok hogy nem lesz több helyi stúdió. Sőt, Gazdaságilag az a legjobb, ha minél kevesebb van, minél kevesebb alkalmazottal oldják meg a hálózatot. Most hogy Kaposvár elindult, már csak egy hiányzó freki van a Tihanyi 105,7 ami előbb utóbb elindul. Ettől kezdve már nem nagyon fognak terjeszkedni, hisz minden megyeszékhely, nagyváros le van fedve. Lehet hogy lesz még par kisebb freki, de nagy dolgokra nem számítok. Esetleg olyan lehet még, hogy egyik másik helyen lesz új frekire költözés, ahol meglévő stábbal vannak össze kapcsolódva, és ha lesz önálló frekire lehetőség, akkor pályáznak, és nyernek meg.
Ettol függetlenül ahova lehetne még frekit indítani, az Ajka-Pápa környéke, Barcs környéke, Tab környéke, a Dunántúlon itt vannak lyukak.