RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#37482  Szerző: linya

LuciFerko írta:zavar.mp3

a Radiocafé 32 dB-s vétele mellet. Most rövid meg ritkább a zavar, de éjjel rosszabb volt a helyzet.
A boiler... Nálunk is előfordul hasonló...
 #37400  Szerző: zvartoshu

#37397  Szerző: Máté

Hello Mindenkinek !
Ma reggel sikerült fognom a 106.2-őn a Patria rádiót Párkányból.Ezt a frekijét meg soha nem fogtam eddig. (Nagyon gyengén jött)
 #37391  Szerző: zenefalo

Nálam is előjön ez a zavarjel,pedig falun (Ecséd) lakom :unott:
 #37357  Szerző: Snake

Még az is megeshet, szar a piezzo kristály benne :D
amúgy fogalmam sincs :(
 #37350  Szerző: LuciFerko

De még mindig tudni akarom hogy miez... Kint az udvaron is jelen van a dolog, 100% hogy nem világítótest. ha áramtalanítom az egész házat akkoris jelen van a dolog. Komolyan kérdem: lehet hogy valami kazán vezérlője adja ezt ki bekapcsoláskor?
 #37341  Szerző: Nightman01

Végig se kellett hallgatnom,u.ez a zavar volt nálam is évekig.. Én továbbra is valamilyen elektromos ,,kisugárzásra,, tippelek,egy viszont biztos. A hiba nem egyedi,úgyhogy én helyedben dobnék egy emilt az NHH-nak,megkockáztatom ők tán tudják is az okát.. De ha meghallják a zavart a rögzített mp3-adban,biztos fogja őket érdekelni,mert ők bár egyfelől szemetek,egy centivel nem sugározhatsz messzebbre mint amire engedélyed van,másfelől viszont azt sem szeretik,ha valami valahol zavarja a zavartalan vételt.. ;)
 #37340  Szerző: Snake

Ghee írta:
Snake írta:nem gyári... de csak az én kocsimba okoz zavart, át tettük pár haveroméba semmi. amúgy nem kínai a xe.
Én nem nyugodnék bele, keresném a zavarszűrési lehetőségeket, földelési problémákat.
Csak azért nyugodtam bele mert el akarom adni :)

Mintha 1 kondenzátor töltődne kisülne :D
Nekem a kábeltv csinált hasonlót amikor papírdobozba volt az :sealed: mellette.
 #37331  Szerző: LuciFerko

zavar.mp3

a Radiocafé 32 dB-s vétele mellet. Most rövid meg ritkább a zavar, de éjjel rosszabb volt a helyzet.
 #37324  Szerző: Ghee

Snake írta:nem gyári... de csak az én kocsimba okoz zavart, át tettük pár haveroméba semmi. amúgy nem kínai a xe.
Én nem nyugodnék bele, keresném a zavarszűrési lehetőségeket, földelési problémákat.
  • 1
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 541