Nem semmi: "Ma voltam a kispesti Saturnban. Egy vásárló kérdezte az eladót. Mint kiderült van a PC-jében egy analóg tuner, de szeretne digitálisat, főként hd tartalom miatt. Ha jó láttam háromféle USB-s tuner is volt, ebből kettő csak dvb-t tudással rendelkezett, míg a harmadik a dvb-t mellett dvb-c képességekkel is bírt. Az eladó a sima dvb-t tunert ajánlotta, s mondta, hogy van hozzá antenna is. A vásárló mondta, hogy neki nem kell antenna, mivel digikábele van otthon és nem fog antennázni.
Már nem bírtam tovább és odamentem, s mondtam, hogy kábelre a dvb-c lesz a jó. Végül nem vártam ki a végét, de emberünkre lehet, hogy rásózták a sima dvb-t usb sticket, ami nem tudja a dvb-c szabványt. Ez olcsóbb volt, mint a dvb-c szabványt is tudó. Miután továbbmentem hallottam még a beszélgetésből, hogy az olcsóbbik usb-s cuccot ajánlja az eladó...
Na ennyit a Saturn-os eladók szakértelméről... "
"Egy ismerősömet az Electroworldben próbálták lebeszélni egy Full HD-s LED tévéről:
- Minek magának ilyen készülék, mikor nincs is HD adás?! Ajánlok inkább egy HD Ready LCD tévét, a harmadáért elviheti. "
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=16457