mikrofonos írta:Abszolút jó az ötlet legalább lenne valami "hallgatható is" az MR4-en. (bocs)Nem, tényleg én se látok jelenlegi formájában nagy perspektívát abban, hogy az a nemzetiségi rádiózás, hogy az isten háta mögötti frekvencián tíz embernek adunk nemzetiségi nyelvű műsort. Közben a többségi társadalomnak fogalma sincs, hogy kik élnek köztünk, milyen a kultúrájuk. Ezen az is dobna, ha lenne a Kossuthon naponta egy ötperces érdekesebb riport, a Petőfin heti egy óra a környező országok könnyűzenéjéről, mert az is vicc, hogy tíz kilométerre a határtól fogalmam sincs, milyen a szerb könnyűzenei élet, az is lehet, hogy jó.
Zsolt írta:Szerintem a Katolikus rádiónak alapból a Magyar Rádió részének kellene, hogy legyen. De amíg nem, kár illedelmességből elvárni, hogy csak úgy mindenhol fogható legyen.De akkor legyen a Magyar Rádió részeként református, görögkeleti, zsidó, buddhista, Krisna-tudatú meg mindenféle... mondjuk az MR4-en simán adhatnának akár napi 4 óra műsoridőt az MKR-nek, bőven elférne.
djlacee írta:Szerintem nagy hiba lenne hagyni kihalni a KH-t, mint például Ausztriában.Hangzási minőségéből eredően kezd kihalni.
Egyébként én rendszeresen hallgatom az MR6-ot, mondjuk én rádiókocka vagyok, nem "átlag hallgató"
Rádiós írta:Zsolti!Vidéken élő 70+ emberek szerintem az 540-t, és kb. ennyi.
Teljesen igazad van!
A középhullám ma már nem ér semmit. Kíváncsi lennék mennyien hallgatnak úgy napi szinten rádiót! Ingyen megkaphatták volna, de akár több ilyen közszolgálati rádiót is rakhattak volna így középhullámra.
Rádiós írta:Zsolti!Falun sokan, hidd el.
Teljesen igazad van!
A középhullám ma már nem ér semmit. Kíváncsi lennék mennyien hallgatnak úgy napi szinten rádiót! Ingyen megkaphatták volna, de akár több ilyen közszolgálati rádiót is rakhattak volna így középhullámra.