RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#64022  Szerző: Zoli58

Helyreállították a szfvári UPC-n az MKR-t.
 #64016  Szerző: furijanos

alternativa, külföldről besugározni,ahogy a pécsi kereskedelmi rádió tette a média háború alatt,eszékről nyomta a műsorát kalocsán és soltvadkerten isvehető volt.a hidegháboru óta igen nagy a szabad adókapacitás.és jóval ólcsobb is mint itt.ez csak egy lehetőség
 #64014  Szerző: mimi

mikrofonos írta:Abszolút jó az ötlet legalább lenne valami "hallgatható is" az MR4-en. (bocs)
Nem, tényleg én se látok jelenlegi formájában nagy perspektívát abban, hogy az a nemzetiségi rádiózás, hogy az isten háta mögötti frekvencián tíz embernek adunk nemzetiségi nyelvű műsort. Közben a többségi társadalomnak fogalma sincs, hogy kik élnek köztünk, milyen a kultúrájuk. Ezen az is dobna, ha lenne a Kossuthon naponta egy ötperces érdekesebb riport, a Petőfin heti egy óra a környező országok könnyűzenéjéről, mert az is vicc, hogy tíz kilométerre a határtól fogalmam sincs, milyen a szerb könnyűzenei élet, az is lehet, hogy jó.
 #64013  Szerző: mikrofonos

De akkor legyen a Magyar Rádió részeként református, görögkeleti, zsidó, buddhista, Krisna-tudatú meg mindenféle... mondjuk az MR4-en simán adhatnának akár napi 4 óra műsoridőt az MKR-nek, bőven elférne.

Abszolút jó az ötlet legalább lenne valami "hallgatható is" az MR4-en. (bocs)
 #63987  Szerző: mimi

Zsolt írta:Szerintem a Katolikus rádiónak alapból a Magyar Rádió részének kellene, hogy legyen. De amíg nem, kár illedelmességből elvárni, hogy csak úgy mindenhol fogható legyen. :blush:
De akkor legyen a Magyar Rádió részeként református, görögkeleti, zsidó, buddhista, Krisna-tudatú meg mindenféle... mondjuk az MR4-en simán adhatnának akár napi 4 óra műsoridőt az MKR-nek, bőven elférne.
 #63977  Szerző: mikrofonos

Szerintem is nagy hiba a kh leálllítása, bár az anyagi okai érthetőek. Azon meg egyenesen mosolygok, hogy közleményekben jelezték, hogy interneten, kábelen, és műholdon azért továbbra is ott van az MKR.
Kiváncsi lennék rá, hogy a törzsközönség egyáltalán ismeri-e ezeket a lehetőségeket.
Egyébként a UPC dicséretes gyorsasággal átállt. Debrecenben a kábelhálózaton már vasárnap hallható volt, ugyanolyan jó minőségben mint eddig az MKR adása.
 #63964  Szerző: Gyurii91

djlacee írta:Szerintem nagy hiba lenne hagyni kihalni a KH-t, mint például Ausztriában.
Egyébként én rendszeresen hallgatom az MR6-ot, mondjuk én rádiókocka vagyok, nem "átlag hallgató" :)
Hangzási minőségéből eredően kezd kihalni.
 #63962  Szerző: djlacee

Szerintem nagy hiba lenne hagyni kihalni a KH-t, mint például Ausztriában.
Egyébként én rendszeresen hallgatom az MR6-ot, mondjuk én rádiókocka vagyok, nem "átlag hallgató" :)
 #63960  Szerző: Gyurii91

Rádiós írta:Zsolti!
Teljesen igazad van!
A középhullám ma már nem ér semmit. Kíváncsi lennék mennyien hallgatnak úgy napi szinten rádiót! Ingyen megkaphatták volna, de akár több ilyen közszolgálati rádiót is rakhattak volna így középhullámra.
Vidéken élő 70+ emberek szerintem az 540-t, és kb. ennyi.
 #63959  Szerző: LuciFerko

Rádiós írta:Zsolti!
Teljesen igazad van!
A középhullám ma már nem ér semmit. Kíváncsi lennék mennyien hallgatnak úgy napi szinten rádiót! Ingyen megkaphatták volna, de akár több ilyen közszolgálati rádiót is rakhattak volna így középhullámra.
Falun sokan, hidd el.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 72