RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#71905  Szerző: donder

SzD írta:aztamindenit... :sleep:
:question:
 #71893  Szerző: SzD

aztamindenit... :sleep:
 #71881  Szerző: donder

csak az baj hogy mivel et semmi főfejes nem olvassa, mrg amúgysem valósulna meg.. NAGYON NAGY CSODÁra volna szükség hogy ez megtörténjen... :sealed:
 #71786  Szerző: királyrák

moby67 írta:Akkor időszerű lenne a Bartókra rá ültetni a régi Petőfi műsorait.
Talán jobb lenne a hallgatottsága és lenne két talk rádió!
Én meg azt gondolom, hogy ha már az államnak mindenképpen részt kell vennie a műsorszolgáltatásban, akkor pont az olyan szegmenseket és stílusokat kellene felvállalni, amelyek kereskedelmi alapon valószínűleg nem élnének meg, kulturális szempontból mégis erősek. A Bartók pont ilyen ezért kár lenne kommerszebbé tenni.
 #71774  Szerző: moby67

Na látod,akkor ezt megoldottuk!
 #71751  Szerző: donder

moby67 írta:Akkor időszerű lenne a Bartókra rá ültetni a régi Petőfi műsorait.
jaja ez se rossz ötlet.. És akkor lehetne (szernintem) keverni a régi Petőfit és a bartókot.. (úgy mint a Gazdaságinál)
napközben Petőfi, Éjszaka Bartók
 #71745  Szerző: moby67

Akkor időszerű lenne a Bartókra rá ültetni a régi Petőfi műsorait.
 #71742  Szerző: donder

az igaz, szerintem azért mert a Bartóknak nincs annyi hallgatottsága, a Petőfi meg szerzett hallgatottságot a zene végett...

Két talkrádió? A mostani Petőfin nincs annyira sok duma (reklámok kevesek vannak szerencsére,zene annál több, max egy pár részlet az elbeszélgetésekből amiket zenészekkel végeznek, meg pár intro)

A régi Petőfi meg úgy volt jó ahogy van... azoknak a maradékait kellene visszaállítani maradéktalanul... Vagy ha meg nem megy akkor meg időszakos felosztásban is mehetne... De a legjobb mondom a Petőfi 1-2lenne (Mint a BBC-nél...)

Pénz meg van ott, nem hiszem el hogy nincsen.. Ha nem lenne, nem költenének annyit apolitikusok magukra... (Mindegy, nem off-olok politikával...) de akkor is... Van ott lóvé, csak elcsalják, elsikkasztják.. játszanak ott, csak bábuk... :X.: :stare:
 #71741  Szerző: moby67

Ha elindul valamikor a digitális rádiózás talán akkor.
A Kossuth műsorszerkezete hasonlít a régi Petőfire is,emiatt nagy hiba lenne el ölni az újat. Így legalább a két csatornát hallgatják közel annyian mint a kereskedelmiket. Meg minek két országos talkrádió? Mert két kereskedelmi van?
Mostanában amik helyiek indulnak szinte mind az. (Gazdasági,Európa,Klubrádió stb..) Érdekes hogy a Bartók adásait is itt hirdetik, így akarnak hallgatókat toborozni?
 #71736  Szerző: donder

Az "új"-rólmég annyit hogy mióta hallgatom rendszeresen (lassan 1,5hnapja, észrevettem hogy a duma kevés, de lényegretörő, zene oké, annyit leszámítva hogy például "Adele - Someone Like You" c. számát 3 szor hallom egy nap, de ez még mindig fényévekre van előre a "Rádijó igazi mai sláger megy 1" től.... :sealed:
  • 1
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 627