Rickykeee23 írta: ↑2019.05.30. 07:02 Eddig a a helyi műsorvezetés 10 és dél között volt (Legalábbis a Baranyai frekiken). Viszont most írjátok, hogy megállapodott szinte minden freki abban, hogy dél és 14 óra között lesz. De én ezt most elég furának tartom.. 10-kor befejezik Balázsék, majd bejelentkezik Györke Ati, aztán ő átadja a szót a helyieknek, aztán a helyiek 2-kor vissza adják a szót Atinak? Vagy most ezt rosszul képzelem el?Na ezaz, én sem tartom logikusnak. Teljesen jó volt ez a 10-12 közötti.Eddig szerintem ez a 10 és dél között jó megoldás volt..
Annak pl lett volna értelme, ha eltolják egymáshoz képest a helyi adóknál a helyi tartalmakat, csinálnak 3 csoportot, 10-12, 12-14, 14-16 és akkor egy 2 órás blokkot megcsinál egy műsorvezető egyszerre 6-8 frekin.
Azok a helyi adók, amik pedig meglevő helyi rádióként (Nem LB, DTM, Puredigital, stb) csatlakoztak a hálózathoz, úgyis a saját műsorvezetőikkel fedik le a helyi sávot.
De az is lehet hogy 10-12-ig központilag Kovács Ákos lesz, aki folytatja több vidéki helyi adón 12-14-ig a helyi tartalmat. Ezzel párhuzamosan beforgatják Györke Attilát több vidéki helyi adóra is 12-14-ig, majd 14-17-ig folytatja a központi adást. Plusz a meglevő helyi szerkesztőségek saját műsorvezetői 12-14-ig. Ezt tartom leginkább logikusnak.