RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#182500  Szerző: Adam

Ez egy 10 éves 1 DIN-es jófajta Pioneer rádió, nem androidos vacak. Nem az a gond. Valami az adónál van elkefélve. Akksi saru levétel is volt már azóta. Ismerősöm is beszámolt erről. Mindegyik programhelyen ugyanezt csinálja. Sőt van egy kenwoond autórádió is a garázsban, az is átáll, mikor időszakosan gyenge a 95,8 vétele, de az ritkán, mert az fix helyen van és jó antennája van. De a 95,8 Egerszegtől északra nagyon nagyon vacak, 15 km után vége van.

Van egy újabb Androidos rádióm másik kocsiban, az meg csak akkor tudja lekezelni az átállást, ha még mindkét adó RDS-el jön. Kalap szar ebből a szempontból. Lényegében csak az országos adók átállását tudja lekezelni, pl a Kabhegy-NAgykanizsa-Vasvár háromszögben. De ezeknél hibátlanul átáll. A Rádió1-nél az van, megyek Kanizsa felé, Egerszegről kiérek a 95,8-ból, elkezd gyengülni a vétel, vagy át sem áll, és vége van, vagy átáll a 99,4-re, ami egy 2-3 km-es szakaszon bejön. Aztán vége van. De ott már jól jön RDS-el a 95,6 Kanizsa, de azt nem találja meg valami miatt. (A fenti Kenwood átáll hiba nélkül) Én nem értem. Hiába programozok be egy adót valamelyik programhelyre, ha kiérek az adó RDS-es vételkörzetéből, eltűnik az állomás neve, csak a freki marad a kijelzőn, elvesztette, vége, onnantól már nem tud átállni. Nagyon szar :)
 #182416  Szerző: ksimiglai

Adam: Ha kitörlöd a rádiódból a Rádió1-et (rámentesz vmi mást) és az Egerszeget, majd visszamented, esetleg csinálsz egy teljes hard resetet a tunernek, akkor is csinálja? Lehet csak "beragadt" a memóriába... Androidos vevőknél szokott ez előfordulni gyakran, nem tudom neked milyen van.
 #182415  Szerző: Adam

Olyannyira nem érdekli őket az egész, hogy pl Zalaegerszegen és környékén pl a régi frekijukon adó Egerszeg Rádió (valószínűleg) ugyanazzal az RDS PI-vel ad a 95.1-en, mint amit a Radio1 használ. Az autórádió oda vissza áll 95,1-95,8-97,7, ha az AF-et bekapcsolva hagyom, egyszerűen vicc. Már jeleztem feléjük is, válaszra sem méltattak. Egy vicc komolyan mondom. Ilyen baklövést hogy lehet csinálni?
 #182414  Szerző: Stalker95

bandika írta: 2019.03.30. 17:49 Sziasztok.Nincs róla hír,hogy a kaposvári freki mikor indul?
Sajnos még nincs,mert ezt a 99.9-es frekvenciát a pécsi Rádió 1 indítja,ami ugye a Mambó rádió Kft és halasztást kértek és így Június 2.-áig kell legkésőbb elindulniuk és állítólag azért kértek halasztást mert a Pécs FM indulása vitte el az erőforrásaikat. :(
 #182410  Szerző: DRoland

robert11 írta: 2019.03.30. 11:48mert retrón szar a zene
Azért ez erős kijelentés, maximum neked nem tetszik. Én is fikázhatnám a Rádió 1-et, de csak kettő dolgot írok, ami tény, tehát nem tudsz vitatkozni vele.
1. szégyen a technikai csapatuk, modern világot élünk, 2019-van és az adóik egymáshoz képest el vannak csúszva, az AF így használhatatlan vagy Velence vételkörzet probléma, újabb öngól
2. zenei felhozatal: az egy dolog, hogy nekem nem tetszik, de kevés mennyiségűből válogatnak, változatos?? Muhaha :D
Ja, meg olvastam ebben a topikban, hogy sok "régebbi" (pár éves zenét) újdonságként konferálnak fel, újabb muhaha :D
 #182407  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2019.03.30. 11:48retrón szar a zene
:x :x :x
 #182405  Szerző: bandika

Sziasztok.Nincs róla hír,hogy a kaposvári freki mikor indul?
 #182402  Szerző: robert11

A hun a nyarat, azt én is hallottam annó a Classon fura hogy itt is adják tegnap pont nemhallottam nem hallgatttam Baliékat szerintem nem baj ha ezt is leadják a kitöltőkben ami a reklám között van.
Ha esetleg Bocsiék a retróra mennének, én maradok Balázséknál mert retrón szar a zene bár igaz Baliéknál meg az a baj, hogy alig van zene nem mindíg van a hírek előtt zene csak utána legtöbb idő a dumával megy el. Bár akkor jó, ha érdekes a téma márpedig hoznak fel érdekes témákat mióta nincs music, kénytelen voltam átállni hozzájuk.
Az a jó még hogy ők nem gusztustalankodnak mint ahogy annó István Dani tette mindíg a hányás meg ilyenjellegű témákat hoztak fel és akkro volt ez gáz, ha épp akkor reggeliztem.
 #182401  Szerző: tomee

djlacee írta: 2019.03.30. 00:09
szemilan írta: 2019.03.29. 23:58 2019.03.29 7:05-7:10 -> Polgár Peti Feat. HungaryCool, Hun a nyár
Ezmiez? Mulatós lesz a rádióból? A szöveg ötletes, csak hát nem kicsit véleményes.....
Morning Show exclusive valószínűleg
Visszahallgatták nosztalgiából a Polgár Peti dalokat, amiket még a Class-on csináltak.
 #182399  Szerző: djlacee

szemilan írta: 2019.03.29. 23:58 2019.03.29 7:05-7:10 -> Polgár Peti Feat. HungaryCool, Hun a nyár
Ezmiez? Mulatós lesz a rádióból? A szöveg ötletes, csak hát nem kicsit véleményes.....
Morning Show exclusive valószínűleg
  • 1
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 1023