RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#69413  Szerző: pébégáz

Ma este 9 óra előtt kb. egy percre kapcsolták a Puskás Ferenc Stadiont, így majdnem négy év után-ha csak egy percre is-sportközvetítés volt a Petőfin.
 #69380  Szerző: DWC

LewyDee írta:
LuciFerko írta:
djlacee írta:Szerintem semmi gond nincs ezzel a Fluor - Mizu dallal, magyar dance -t nem játszhat állami rádió? Ráadásul máshol hol játsszák még?

(OFF: egyébként Fluor van a YO!-n az AP -ban is?)
Igen: http://www.youtube.com/watch?v=v8EXMRo708Y :yeah:
Mi az a AP?
Offtopic (legalábbis itt) :hehe:
 #69378  Szerző: LewyDee

LuciFerko írta:
djlacee írta:Szerintem semmi gond nincs ezzel a Fluor - Mizu dallal, magyar dance -t nem játszhat állami rádió? Ráadásul máshol hol játsszák még?

Mi az a AP?
 #69323  Szerző: LuciFerko

#69320  Szerző: djlacee

Szerintem semmi gond nincs ezzel a Fluor - Mizu dallal, magyar dance -t nem játszhat állami rádió? Ráadásul máshol hol játsszák még?

#69318  Szerző: DWC

admin írta:http://www.mr2.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=67
15.: Fluor - Mizu

...

:(
Az Indigó Utca - Pont pont pont is Fluor, részben.. Amúgy a 10 évet átfogó listában mennyi idős is lehet a legrégebbi zene? 5 év? Annyi se?
 #69288  Szerző: LuciFerko

PooLee írta:Tessék, aki több műfajért nyafogott, az egyre inkább megkapja... A helyzet az, hogy az MR2 fénykorában minden olyan műfajt beemelt, ami 1. más rádiókban nem kapott helyet, 2. relatíve igényesnek mondható, 3. rádióbarát. Nem véletlen, hogy a hasonló profilú rádiók meglehetősen hasonló zenei repertoárral rendelkeznek. Ezt bővíteni már csak olyan zenékkel lehet, amik valamilyen szempontból kifogásolhatók. Itt van pl. ez a Fluor. Magyar zene, oké, azt kell nyomatni lefelé a torkokon, értem én, de ez nem sokkal színvonalasabb munka, mint mondjuk a Crystal dalai, azok után pedig végképp nem szabadna még csak beszélni sem erről a gyerekről, hogy SP-vel futtatták fel. Aztán be lehet rakni LGT-t és társait is, ami zeneileg kifogásolhatatlan, csak éppen az arculatba nem passzol egy cseppet sem. Eddig az tette különösen naggyá az MR2-t a szememben, hogy a többi rádióhoz képest kiemelten friss tudott lenni. Most már ez sem igaz, az elmúlt hetekben-hónapokban alig került új szám a zenetárba. Sajnos az egyik legfrissebb daluk a National-féle Conversation 16, ami abszolút ide való, csak éppen már karácsony táján is ez szólt. Most meg akárhogy is nézzük, április lesz lassan. Lassacskán egyenlő színvonalat üt meg az MR2, mint a Rádió1. A Rádió1 is csak igazi mai slágereket ad, ugye.... ...meg egy kis 10-15 éves Michael Jackson-t, George Michael-t, stb. stb. Az MR2 meg a kultúrát sugározza ugye... meg egy kis Fluort, Bruno Mars-ot, és "remélhetőleg" hamarosan jön SP, DJ Szatmári és a többiek is.
Meg van Rihanna is :gülü2:
 #69285  Szerző: PooLee

Tessék, aki több műfajért nyafogott, az egyre inkább megkapja... A helyzet az, hogy az MR2 fénykorában minden olyan műfajt beemelt, ami 1. más rádiókban nem kapott helyet, 2. relatíve igényesnek mondható, 3. rádióbarát. Nem véletlen, hogy a hasonló profilú rádiók meglehetősen hasonló zenei repertoárral rendelkeznek. Ezt bővíteni már csak olyan zenékkel lehet, amik valamilyen szempontból kifogásolhatók. Itt van pl. ez a Fluor. Magyar zene, oké, azt kell nyomatni lefelé a torkokon, értem én, de ez nem sokkal színvonalasabb munka, mint mondjuk a Crystal dalai, azok után pedig végképp nem szabadna még csak beszélni sem erről a gyerekről, hogy SP-vel futtatták fel. Aztán be lehet rakni LGT-t és társait is, ami zeneileg kifogásolhatatlan, csak éppen az arculatba nem passzol egy cseppet sem. Eddig az tette különösen naggyá az MR2-t a szememben, hogy a többi rádióhoz képest kiemelten friss tudott lenni. Most már ez sem igaz, az elmúlt hetekben-hónapokban alig került új szám a zenetárba. Sajnos az egyik legfrissebb daluk a National-féle Conversation 16, ami abszolút ide való, csak éppen már karácsony táján is ez szólt. Most meg akárhogy is nézzük, április lesz lassan. Lassacskán egyenlő színvonalat üt meg az MR2, mint a Rádió1. A Rádió1 is csak igazi mai slágereket ad, ugye.... ...meg egy kis 10-15 éves Michael Jackson-t, George Michael-t, stb. stb. Az MR2 meg a kultúrát sugározza ugye... meg egy kis Fluort, Bruno Mars-ot, és "remélhetőleg" hamarosan jön SP, DJ Szatmári és a többiek is.
  • 1
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 626