RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#68817  Szerző: moby67

Zoey írta:"Petőfi Sándor vagyok, költő és hadapród. Azért hallgatom az MR2-Petőfi Rádiót, mert szeretem a rock N' rollt" :shock:

Tetszik ez a Dalra magyar! című műsoruk, főleg, mert Horváth Gergely vezeti, aki szerintem az egyik legjobb rádiós műsorvezető. :yes:
Volt Kossuth és Bem apó is!
Egyébként "nagyon zene" ötletesen állt össze a 15.-ei műsor.
Szinvonalas volt és hallatszott a felkészültség. Csatlakozom az előttem írókhoz!
 #68816  Szerző: LuciFerko

Mi ez a 96-112 kpbs zene??? :gülü2:
 #68811  Szerző: Gyurii91

Nem úgy, mint a NEO, ami hozta ma is a "szintet"... :fuckyou:
 #68810  Szerző: mikrofonos

Először kételkedtem benne, hogy mi lesz ez a március 15-re hangolt mr2, de az eredmény meggyőzött, sőt ami a magyar származású "külföldi" sztárokat illeti, egészen különleges volt. :)
 #68793  Szerző: Zoey

"Petőfi Sándor vagyok, költő és hadapród. Azért hallgatom az MR2-Petőfi Rádiót, mert szeretem a rock N' rollt" :shock:

Tetszik ez a Dalra magyar! című műsoruk, főleg, mert Horváth Gergely vezeti, aki szerintem az egyik legjobb rádiós műsorvezető. :yes:
 #68779  Szerző: PooLee

Illés, Locomotiv Gt, Fonograf, Transylmania, Vadkerti Imre Es Varga Lajos (Mária Evangéliuma), Ákos... mind-mind a mai kínálatba bújtatva...
 #68607  Szerző: csokie

Igen, de attól még szerethetem a hazámat, annak ellenére hogy ekkora csődtömeg, és ott tart ahol. Nálam nem kapcsolódik össze az ország jelenlegi helyzete a haza szeretetével. Erre akartam utalni.
 #68598  Szerző: IstvánB

Nálam azt fejezi ki, hogy: "szétnézel az országban, és azt mondod: -uram atyám, miért pont ide dobott a gólya? Na lépjünk le gyorsan." Nem pedig az anyját szidalmazza, hogy miért te vagy az, és miért nem a szomszéd Mariska az anyuci. Bár ha úgy vesszük, hogy Magyarország az anyuci és felrójuk neki, hogy miért te vagy az anyám? Miért nem Portugália? akkor jogos. De szegény ország meg nem tehet arról, hogy ezen a földrajzi területen éppen kik lakják. :S
 #68588  Szerző: csokie

Olyan ez például, hogy a szüleid szegények, és látnád hogy más gyerekek szülei milyen jólétben élnek. Ezt látva odafordulnál a szüleidhez és azt mondanád: miért ti vagytok a szüleim, miért nem ők, akiknél jólét van? Legalább is nálam ezt váltja ki ez a dalszöveg.
 #68587  Szerző: IstvánB

Miért van vele problémád? Sokan gondolják még így.
  • 1
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 626