RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#68586  Szerző: csokie

Dallama tényleg jó ebben egyetértek, csak maga az hogy "még egy hét és bánnám hogy ideszült az anyám", ezzel van a problémám.
 #68568  Szerző: Fennec

Csatlakozom.
 #68566  Szerző: IstvánB

Nekem is. :blush:
 #68563  Szerző: djlacee

Azzal a számmal csak egyetlen probléma van, hogy miután hallom, órákig dúdolom :blush:
 #68562  Szerző: csokie

Honeybeast - Portugál dalszövege csak nekem szúrja a szememet illetve fülemet?
 #68554  Szerző: Zoey

egon2 írta:Hazai zenék a MR2 Petőfin Március 15.én: http://www.mr2.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=67
Ez jó ötlet, mondjuk érdekes, hogy egész nap (reggel 6-tól este 9-ig) Horváth Gergellyel... Egyébként őt tartom ott a legjobbnak, így nem bánom, csak fura. De majd belehallgatok, mik lesznek.

Egyébként valaki meg tudná nekem mondani, kik az MR2 station voice-jai?
 #68507  Szerző: moby67

LewyDee ! Igazad van !
Én se vettem komolyan!

Azt vettem észre hogy, az Mr2 nagyon sok jó magyar előadót felfuttat.
Ezeket az előadókat már a Class is elkezdte játszani.
A Petőfi a magyar zenét és a zenei életet" átformálja".
A kezdő és tehetséges előadóknak van lehetőségük a bemutatkozásra.
Itt észre lehet venni a különbséget a kereskedelmi és közszolgálati zene csatornák között.
 #68398  Szerző: markfelt

LewyDee írta: Ezen csak mosolyogni tudok. Alapvetően nem vennék komolyan olyan kommentet amit RACIST névvel fémjeleznek. Azt sem értem hogy az adminok miért nem kötelezik névcserére. Pedig szerintem sérti a szabályzatot az ilyen név.
Örülök az észrevételednek, azonban kicsit jobban is utánanézhettél volna a dolgoknak, mielőtt kérdőre vonsz: a felhasználó törlésre került, többek között pont ezért. A Crazy FM topikban megtalálod a részleteket.

Üdv,
Admin
  • 1
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 626