Goldfinger15 írta: ↑2019.02.17. 22:16Az M7-esen először az Érdi emelkedő Balaton felé eső oldalán jelenik meg először, de csak az emelkedő tetején, utána már zajos lesz. A Váli völgyi pihenő magasságában kezd el ismét jönni, de csak a velencei lehajtó után lesz annyira erős, hogy átváltson rá a rádió. Addig nem jön tisztán. Velencétől pedig nagyjából Polgárdiig szól el, de ahogy említettem, ezen a szakaszon tökéletesen jön a 94.5 is.mlaszlo írta:Ebből is látszik, hogy ezt a frekit is azért pályázták meg, hogy a környéken még véletlenül se lehessen konkurens adó. Egyébként tényleg ennyire rossz Pest felé, hogy csak Velencétől jön?LuciFerko írta: ↑2019.02.14. 22:06 Érden milyen a 90,4 most?Ma teszteltem kicsit autóban, az M7-esen Velencétől Polgárdiig jött, a dolog szépséghibája csak az, hogy ebben a térségben a 94.5 is tökéletes lefedettséget biztosít Székesfehérvárról, egészen a Balaton magasságáig.
Gondolom DNy felé szór most leginkább a velencei adó, a kérdés csak az, hogy ennek így mi értelme, amikor nem erre lenne szükség a lefedettségen javítani...
Azon a részen, ahol a 96.4 most problémás (Érd és Velence között), ott nem jön értékelhetően a 90.4 sem. Míg február 6-án, 7-én nagyon erősen jött erre is, egészen az M1-es autópálya felé is.