RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#77636  Szerző: csadam

Sokol404 írta:Tompa: még itt is lehet fogni a hangsávját régi OIRT-FM-es rádión! Esetleg csak a Fábry Show-t és a Showder Klubot érdemes rajta rádión hallgatni. :lol:

A pécsi O2 és a csávolyi O7-es csatornán a jel nézhetőség tekintetében viszont annyira gyenge, hogy 1997 óta mindenki Szentesről fogja az adást az 57-es csatornán, lepke-antennákkal! (Szét lehet nézni a faluban.)
Nem semmi! Nekem sem jön be, a többi igen, vagyis csak jönne, mert a 32-esen a soproni RTL, a 49-esen meg a soproni m1 jön. Ha Sopronban adókarbantartás van, akkor változóan, de jönnek.
 #77635  Szerző: Sokol404

Tompa: még itt is lehet fogni a hangsávját régi OIRT-FM-es rádión! Esetleg csak a Fábry Show-t és a Showder Klubot érdemes rajta rádión hallgatni. :lol:

A pécsi O2 és a csávolyi O7-es csatornán a jel nézhetőség tekintetében viszont annyira gyenge, hogy 1997 óta mindenki Szentesről fogja az adást az 57-es csatornán, lepke-antennákkal! (Szét lehet nézni a faluban.)
 #77484  Szerző: Promenád

csadam írta:Pécs még mindig az O2-n sugározza az RTL-t?
Igen.
 #77481  Szerző: csadam

Pécs még mindig az O2-n sugározza az RTL-t?
 #77328  Szerző: donder

chab7 írta:Én ha végigmegyek a lengyel csatornákon (pl műholdon kelet 13 fokon) akkor a kereskedelmieken most is alámondásos filmek mennek.
Lehet benne valami, hogy ott a DVD-k is úgy kerülnek forgalomba, erről viszont nincs infóm.
Az infót csak onnan veszem hogy van egy DVD-m, és van rajta Lengyel hangsáv (is).. és azon nem volt hangalámondás...
 #77257  Szerző: chab7

Én ha végigmegyek a lengyel csatornákon (pl műholdon kelet 13 fokon) akkor a kereskedelmieken most is alámondásos filmek mennek.
Lehet benne valami, hogy ott a DVD-k is úgy kerülnek forgalomba, erről viszont nincs infóm.
 #77255  Szerző: mlaszlo

donder írta: De vegyük figyelembe azokat a filmeket is (teszemfel DVD) ahol a szinkron már jó... Igaz van még egynéhány műsor, ezért is írtam hogy
Ennek nem sok értelme lenne. DVD-n szinkronizálnak, a tv-s vetítésre meg hangalámondást készítenek? Szerintem DVD-re is hangalámondással mennek a filmek. Nem tudom most szinkronizálnak-e, de néhány éve még biztosan hangalámondással mentek a legújabb filmek is:
http://www.youtube.com/watch?v=AxOwLa8V_DA
 #77253  Szerző: donder

chab7 írta:
donder írta:A lengyelek azóta valamilyen szinten javultak szerencsére.. Amúgy igen, youtube-on is van ilyen videó... :S
A lengyelek még a mai napig csak hangalámondást alkalmaznak. Egy fazon szövegeli rá az egész műsorra a "mondanivalót" miközben hallani alatta az eredeti hangot.
Szerintem ez nem javulás. (Egy-két állami csatornán lehet nem így van már, de a kereskedelmiek azok még mindig ezt alkalmazzák.)
De vegyük figyelembe azokat a filmeket is (teszemfel DVD) ahol a szinkron már jó... Igaz van még egynéhány műsor, ezért is írtam hogy
Valamilyen szinten...
;)
 #77245  Szerző: chab7

donder írta:A lengyelek azóta valamilyen szinten javultak szerencsére.. Amúgy igen, youtube-on is van ilyen videó... :S
A lengyelek még a mai napig csak hangalámondást alkalmaznak. Egy fazon szövegeli rá az egész műsorra a "mondanivalót" miközben hallani alatta az eredeti hangot.
Szerintem ez nem javulás. (Egy-két állami csatornán lehet nem így van már, de a kereskedelmiek azok még mindig ezt alkalmazzák.)
 #77163  Szerző: Promenád

csadam írta:
donder írta:megvan... TVR2 Șiria, 5 kW
http://www.predavatel.com/ro/3/arad

vagy meg ha Ch53 akkor a Temesvári TVR lesz...
http://www.predavatel.com/ro/3/timisoara
Akkor inkább a temesvári, mert amint írtam, biztos, hogy nem a 2 volt. Kösz. :D

A temesvári TVR-re tippelek én is, mert az jőn nálam is az 53-as csatornán időnként.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 79