RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#65269  Szerző: Zsolt

moby67 írta: Nagyon jó így a műsor ahogy most megy! Hagyják már meg ezt a rádiót közsolgálati ZENE rádiónak,legyen ez végre már a FIATALOK RÁDIÓJA!!!
De hisz csak annyi történt, hogy másfél perccel hosszabb volt egy sporthírek blokk. :blush:
Majd akkor dőljetek a kardotokba ha tényleg elkezdik széttúrni a zenei koncepciót és ha a beszélgetős műsorok furcsa tartalmúak lesznek.
 #65257  Szerző: moby67

:D "ócskapetőfirádió" nagyon találó kifejezés! Tetszik! :yeah:

Egyes rádiósok nem tudnak belenyugodni abba ami van és csak azért is lázadoznak, az ilyenek minek vannak még mindig az MR2-őn? Ha itt olyan sz....r minden szerintük akkor vajon miért nem mentek már át a magán rádiókhoz?
Ott biztos nagyokat tudtak volna alkotni!
Ja, ott nem biztos a havi fix????????
Vagy nem hallgatott a szövegelés???????? Sory,ott hamar megy a váltás!
Nagyon jó így a műsor ahogy most megy! Hagyják már meg ezt a rádiót közsolgálati ZENE rádiónak,legyen ez végre már a FIATALOK RÁDIÓJA!!!
 #65090  Szerző: PooLee

Amikor az ócskapetőfirádióból a jelenlegi formula lett, akkor is lázadozott, nem is emlékszem, mit mondott, de élő adásban, a sporthírekben kritizálta a dolgokat. Most, hogy feje tetejére állítja megint a dolgokat koltay kollega, és mindenkinek lehet mindent, szerintem megragadja az alkalmat, és már csak azért is lassan olvas, meg jó hosszúra szerkeszti. Valahol megértem, hogy fáj(t) neki, hogy másfél percben mondhatta el a dolgait, de mégsincs igaza: tudniillik az MR1-en is mond sporthíreket, és ott egyáltalán nem volt ilyen szűk időkeret, azaz kiélhette magát. Tipikusan az az ember, aki minden új ellen lázad, ami egyébként korára való tekintettel nem is olyan meglepő.
 #65078  Szerző: LewyDee

11órási hírblokkban sporthíreket Novotni (megalsziktejaszámban) Zoltán mondta. Azthittem el is kapcsolok. Borzalmas volt a hírolvasó nő nem hadarva de normálisan elmondta a híreket aztán jött Novotni és mintha valami hullarádió lett volna vontatottan elnyögte a sportot aztán lezárásként kedves hallgatóink a sporthíreket Novotni Zoltán mondta el . Rohadtul nem illett bele. korábban is mondtak sporthíreket az MR2-n és nincs baj vele. De a fiatalos formát tartsuk már meg!
 #64800  Szerző: Zoey

mikrofonos írta:Tud-e valaki valamit arról, hogy ott leszünk-e az idei németországi euroviziós dalversenyen? :S
Igen, ott leszünk, de az mtv még nem jelentette be, milyen módon választja ki a magyar versenydalt. Január végére ígértek pontosabb tájékoztatatást, így már csak néhány nap, és kiderül ez is.
 #64793  Szerző: Snake

mikrofonos írta:Tud-e valaki valamit arról, hogy ott leszünk-e az idei németországi euroviziós dalversenyen? :S
Persze! Szíj Melinda szatyrában 1 CD-vel.
 #64788  Szerző: mikrofonos

Én meg annak örültem, hogy bővült a magyar repertoár Pl. délben ott volt Oláh Ibolya. Ákosról pedig már volt szó ehelyen. Tudom, hogy máshol is ott vannak. De a vannak olyan dalaik amik simán beleférnek az MR2 arculatba.
Apropo magyar könnyűzene. Tud-e valaki valamit arról, hogy ott leszünk-e az idei németországi euroviziós dalversenyen? :S
 #64768  Szerző: moby67

Gabeedj írta:Mr2-öt hallgattam ma egész nap és öröm volt hallani olyan dalokat,ami máshol nem megy.Pl Prodigy,Balkan fanatik,Moby és sorolhatnám .Nem tudom mennyire akarnak változtatni,de sok rádiókedvelő,zenekedvelő érdekében nem lenne kellemes dolog,hogy váltanak és több Class Neo Juventus által sugárzott agyonjátszott dalt hallanánk.Magyar sikereinket is főleg Mr2-nek köszönhetjük,ha ők nem lennének ,akkor főlhetne a fejünk,hogy honnan teremtenek magyar dalokat a magyar piacra .Én nem szívesen érném be Sp-vel és Mega fatoros sztárokkal,mert nem mind1ik alkot maradandót. Magyar zenék és ritkán játszott minőségi dalok miatt is a jelenlegi Mr2 Petőfi rádiót tartom olyan adónak,ami számomra hiteles és alkalmas az országos sugárzásra.
Igazad van!!
A minőségre ügyelni kel. Nekem is az Mr2 a kedvencem. Itt tényleg mennek az új zenék, szerintem inkább nekik lehetne szlogenjük a "valóban változatosan ". Kellenek az új előadók és nem csak a "classikus" befutottak!
Én le vagyok maradva de a FACEBOOK -on lehet a műsorba üzenni és esetleg kérni is! Úgy néztem válaszolnak is.
 #64753  Szerző: Gabeedj

Most már csak 2-en maradtunk és hol a mesterhármas??Itt nem számít ha valami értelmeset mondasz,hanem csak az,ha éppen valami negatívumot kiragadnak belőle.Sok okosságot olvasok én is itt és akadnak rajtunk kívül is ismételgetések ,csak néha nem mással kellene foglalkozni,hanem önmagatokkal(akik piszkálódnak).Sok csúnya kifejezés is akad ,de azokat még sem éri szankció ??Aki meg párszor ismétel,azt megbüntetik?ezért is látszik,hogy Mo-on élünk és a fórumon sincs (bár ezért találták ki)vélemény nyilvánítás ,csak pár embernek szabad.... :gülü: Nem beszólni,meg minősíteni kell a másikat,hanem megismerni és utána lehet ítélkezni!
 #64707  Szerző: Promenád

admin írta:Valaki számolja, hogy Gabeedj - Kiru - Gyurii19 mesterhármas ezt hanyadjára írja le?
Már egy ideje már nem is foglalkozom az írásukkal, egyszerűen már nem hatnak az újdonság erejével. :)
  • 1
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 626