RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#65846  Szerző: moby67

Gabeedj írta:Talán ebbe az Mr-2-be nem lesz nagy változtatás és sok okos nem fogja szétverni ,hanem hozzátesz egy picit inkább..
Hát remélem úgy lessz!
Az "ócskapetőfirádió" NEM KELL az éterbe!! Az átkosban sok tehetségtelen itt próbált érvényesülni és sajnos 2007 ig itt ragadt. Igy hát sok régi vágyik vissza az állami nyugalomba...
A hallgatottsági mutatók szerint viszont nélkülük nagyobb a hallgatottság.
 #65789  Szerző: mikrofonos

A Mikó R. kinevezésében én is a zenerádiós irányt látom, amiben sokminden megmarad az eddigi hangzásból. Viszont ő ismerheti a régebbi "ócskapetőfis" dolgokat is.
 #65753  Szerző: Gabeedj

Talán ebbe az Mr-2-be nem lesz nagy változtatás és sok okos nem fogja szétverni ,hanem hozzátesz egy picit inkább..
 #65601  Szerző: moby67

Több fűl, többet hall!
Csak nehogy szinvonal romlás legyen belőle,mert megint túl sok okos akar irányítani!
 #65585  Szerző: mimi

Zoey írta:Már az mtv-nél sem értettem, hogy mi értelme van az intendánsi és főszerkesztői feladatokat szétválasztani...
Így még mindig jobb, az egyik elkötelezett, a másik talán ért hozzá :)
 #65467  Szerző: Zoey

steve írta:Új főszerkesztők a Magyar Rádió élén

http://index.hu/kultur/media/2011/01/31 ... _radioban/
Már az mtv-nél sem értettem, hogy mi értelme van az intendánsi és főszerkesztői feladatokat szétválasztani...
 #65294  Szerző: moby67

Az, hogy kiket rúgtak ki egyiknapról a másikra: kit érdekel?
Ez sajna mindenkivel előfordul ebben a vad világban! Naponta emberek százait,
mégse sírják tele a médiát.
Az hogy utánna ezek a tőzsgyökeres "nagy tudású"régi rádiósok NEM kellettek a multiknak,vajon miért? Ott nem lehet naphoszat kávét kortyolva műsort szerkezgetni,amit talán egy-két hallgató meghallgat! Ha nem a hallgatottság lenne a fontos akkor minek a rádió! 17 év alatt nem tudtak új arculatot találni a rádiónak, mikor sikerült mindenki kiakadt.
Ha mondjuk az osztrák Ö3 hírtelen "ócskapetőfi"lenne akkor az osztrákok vajon örömükben tapsolnának?
 #65282  Szerző: LuciFerko

van egy hungarista haverom, aki progresszív houset hallgat :P
  • 1
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 627