veterán írta:Amúgy van valakinek ötlete hogy termelik ki az évi 140 milliós díjat?Halasztási, díjmérséklési kérelem?
Ami csak az ORTT, antenna hungária, rezsi, bérek, stb nélkül.

veterán írta:Amúgy van valakinek ötlete hogy termelik ki az évi 140 milliós díjat?Halasztási, díjmérséklési kérelem?
Ami csak az ORTT, antenna hungária, rezsi, bérek, stb nélkül.
veterán írta: Meg hát a 40% magyar zenearány ugye.De az a 3 szám fogja kitenni a 40%-os arányt?
Amit nem tartanak be ahogy a 35%os szöveget se.
veterán írta:Az biztos, hogy a gyerekbetegségek, mint pld technikai hibák elmúlnak, és az is, hogy nagyon tehetséges emberek vannak ott egyesével, de ahogy hallom nincs aki összefogja őket. A zenei szerkesztés katasztrófa, ez még a roxyn is jobb volt.Cooky-nál is elég erőltetett az utolsó órára kitalált Doktor Cooky.
Ha kapnak egy erős konkurenciát, az nem lessz elég hogy van egykét jó zene vagy celeb műsorvezető.
A hétköznapi műsor egy vicc, egyedül kuki sávja van egyben. Mondjuk ő kap is érte lóvét, nem is keveset.Tele van kreatív újdonságnak hívott értelmetlen, hallgatótaszító hülyeséggel, a szövegarány reggel túl kevés, napközben túl magas, stb.
Balogh Tamás és Kata műsora alapszinte el van cseszve. Pedig Mák Kata nagyon jó műsorvezető, csak hát hülyeséget várnak el tőle.
mlaszlo írta:Kellett nekem felhoznom, itt is van a Bánat utcaSelectorról vagy nem hallottak, vagy nem sikerült beállítani.
mlaszlo írta:Holdviola, Lélekdonor és a Valami véget értNa, megjött a lista első tagja is... csak nem olvassák a fórumot?
ceve írta: Most meg Lélekdonor, ma már másodszorra, és nem is remixben.Holdviola, Lélekdonor és a Valami véget ért, nagyjából ez a 3 szám meríti ki a magyar nyelvű számok listáját. Pedig azért lehetne miből válogatni, vannak jó magyar számok is, amik jobban illenének a rádióhoz. Nem értem miért pont ez a 3 került be a listájukba.
mlaszlo írta:Most meg Lélekdonor, ma már másodszorra, és nem is remixben.ceve írta: Elég szokatlan húzás volt mondjuk a kívánságműsort délelőttre, a szöveges magazinműsorokat meg délutánra rakni.Bonanza Banzai Valami véget ért, ez is eléggé elüt a többi számtól, még akkor is ha remixben ment. Ilyen kissé lehangoló számot én a helyükben semmilyen formában nem adnék le.