RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#64387  Szerző: moby67

mimi írta:
Csaba írta:.
Legalább az írásjeleket ne ugyanolyan rosszul tennéd ki.

De hogy on is legyek: a Bartók egyrészt fejlődött, a Muzsikáló reggelben egész élvezhető megszólalások vannak, zenetörténet, játék, satöbbi. Másrészt az egy magaskultúráról szóló adó, e tekintetben hiánypótló, és nem kéne odahajigálni találomra mindent, ami kiszorul a többiről.
Igazad van!
Ez egy jó struktúra. Ezt a részt át tehetnék a Petőfire is! Csak könnyű zenében. De hát lehet hogy talk rádió felé renoválják. A sportot közép hullámra tenném ott szólhat éjjel-nappal!
 #64380  Szerző: mimi

Csaba írta:.
Legalább az írásjeleket ne ugyanolyan rosszul tennéd ki.

De hogy on is legyek: a Bartók egyrészt fejlődött, a Muzsikáló reggelben egész élvezhető megszólalások vannak, zenetörténet, játék, satöbbi. Másrészt az egy magaskultúráról szóló adó, e tekintetben hiánypótló, és nem kéne odahajigálni találomra mindent, ami kiszorul a többiről.
 #64378  Szerző: moby67

Csak azt nem értem Én se hogy mi a fenének példálózik a Koltay a Kossuth al
Miért kel egy Petőfi hallgatónak át tekerni, versenyben lesznek? Át költözik az adó? Vagy olyan rossz lesz hogy inkább érdemes? Mióta átalakult csak szidják a nagy hangúak, de legalább hallgatott volt!! A Bartókot nem merik bolygatni! Bár a műsor struktúrája középkori,még az átkosból örökölte.
A sportot itt is lehetne közvetíteni egész nap, biztos felverné a hallgatottságát!!! :yeah:
 #64373  Szerző: SzD

Zsolt írta:
Csaba írta:...
Fúú, micsoda véletlenek vannak. :blush:
Ez számomra érhetetlen dolog, főleg, ha egyidőben használ valaki több nevet, de amíg nincs vele gond, addig végülis szíve joga. Remélem változatosabb lesz, mint eddig. :)
 #64371  Szerző: mikrofonos

A KH a közrádiónak is drága, a hallgatottság pedig kérdéses, amúgy tényleg jó az ötlet :)
 #64365  Szerző: LuciFerko

lali87 írta:
Cicoo írta:
donb írta:Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
Persze, de nem egy zenés rádióra kell tenni, hanem egy szövegesre. Alternatív megoldás: a Petőfin legyen összefoglaló, a hírek környékén valamikor, a közvetítések meg a Kossuth-on, és meg van oldva.
Vagy a frissen felszabadult MKR frekiken lehetne MR8 Sportrádió néven műsort indítani..... :roll: Az országban mindenhol bejön, és talk rádiónak tökéletesen megfelel a középhullám.
:party: jó ötlet :)
 #64364  Szerző: lali87

Cicoo írta:
donb írta:Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
Persze, de nem egy zenés rádióra kell tenni, hanem egy szövegesre. Alternatív megoldás: a Petőfin legyen összefoglaló, a hírek környékén valamikor, a közvetítések meg a Kossuth-on, és meg van oldva.
Vagy a frissen felszabadult MKR frekiken lehetne MR8 Sportrádió néven műsort indítani..... :roll: Az országban mindenhol bejön, és talk rádiónak tökéletesen megfelel a középhullám.
 #64363  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:
SzD írta: Tudjuk, jó kis rádió a Petőfi, jó kis zenék mennek rajta, van, hogy jó kis rádió Neo, és van, hogy jó kis zenék mennek rajta, de ezt ne nyögd már be mindennap, légyszi. Ha mindenképp akarod, akkor legalább ne mindennap, csak mondjuk két naponta írd le, hogy milyen jó kis rádió ez, vagy az, vagy amaz.
(Don't feed the troll. ;))
moby67 írta: A sporttal kapcsolatban ha interaktív az adás és kötetlenül 2-3 percben röviden kör kapcsolásban 10-20 percenként be mondja az eredményeket akkor ez így jó.
Interaktív sportközvetítés: Béla bácsi, Bivalybasznád alsó, egykori öregfiúk játékos, ma örökös vezérszurkoló betelefonál, hogy "Szemüveget a bírónak! Há' nöm laátta, hogy les v'ót?!" :D Jó műsor lesz biztos. Várjuk. Bár én a magam részéről még mindig a Kossuth-ra. Vagy két Mozart közé a Bartókra. :hehe: Tényleg, a Bartókra miért nem akarják átszoktatni a fiatalokat, miért csak a Kossuth-ra (ahová már nem is nagyon kell, ha a mérések nem hazudnak nagyot)?
Enying - Sárbogárd örökrangadó akkor már ;) 3 éve a rendőrök menekítették ki a bírót :D (Megyei II. osztály)
  • 1
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 626