RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#64362  Szerző: kerek1radio

"Szevasztok!Jó itt lenni köztetek.Nagyon jó amit itt írtok és szerintem ez a rádió így megfelel ahogy van és nem is kellene hozzá nyúlni.Pl:Péceli Dóra műsora délelőtt a zene a munkához nagyon tetszett ."

... szeretnék reagálni.....

... de amit ő csinál az nem műso, vagyis klasszikus értelemben nincs meg a műsor funkciója. Szerintem...

A következő a helyzet... Ha már van pénzük, - mert van! - akkor csinálják ugyanazt mint a BBC Radio 1-nál, vagyis adjanak nagyobb teret a műsorvezetőknek, olyanoknak, akik jártasak a kortárs könnyűzenében és van egyéniségük,illetve hiteles interpretálói lehetnek a kortárs könnyűzenei színtérnek. Építsék az ő személyiségükre a programot. Beszéljenek többet az előadókról, a dalokról. Ez már közszolgálati lenne...

Természetesen ezen kívül még egy csomó - ebből a műsortematikából nem kilogó tartalmi ötletet meglehet valósítani (és ne rögtön a vízállásjelentésre gondoljunk)!

Miért ne lehetne kitermelni egy magyar "Jo Whiley-t" vagy társait???

Úgy írtam mindezt, hogy mostanában nem hallgatom a Petőfit... de szerintem, ha nem kreatívak, akkor egy az egybe átlehetne emelni a BBC Radio 1 programját, na jó kisebb változtatások kellenének, de úgy már nem lenne senki szemében sem egy csupasz jukebox rádió.
 #64361  Szerző: Zsolt

Csaba írta:...
Fúú, micsoda véletlenek vannak. :blush:
 #64354  Szerző: Csaba

chab7 írta:
Gabeedj írta:A Petőfi rádió jelen arculata jó és a sport beleférne,de ne közvetítés. Útinformok,lényegre törő hírek,bár utóbbiak jelen helyzetben is elég jók,de lehet benne egy kis finomítás .Érdekes fórum jellegű műsorok ,zenékkel vegyítve.Klubműsorok ,minőségi klubzenékkel és persze a jelen zenei világ.:)
Egy szóval igazgatni kell csak.
Mr3 na az kemény dió,de ráfér a renoválás ,keményen !Blues,jazz,soul és a jelen arculat és biztos ugrana egy picit a hallgatottság.Egy jobb műsorösszetétel és jobb reklám is ráférne.
Kossuth maradjon meg infó rádiónak és hiteles adó legyen,nem bulvár
Ezek teljesen jó ötletek. Viszont én is kiállok a közvetítések mellett, ugyanis nagyon sokat utazó lévén munkába/munkából sok eseményről lemaradok amit vonaton rádión hallgatni tudnék (netán még szurkolni is ;) ) A többi ötleted: :yes: :yeah: :yeah:
Szevasztok!Jó itt lenni köztetek.Nagyon jó amit itt írtok és szerintem ez a rádió így megfelel ahogy van és nem is kellene hozzá nyúlni.Pl:Péceli Dóra műsora délelőtt a zene a munkához nagyon tetszett .
 #64341  Szerző: Cicoo

donb írta:Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
Persze, de nem egy zenés rádióra kell tenni, hanem egy szövegesre. Alternatív megoldás: a Petőfin legyen összefoglaló, a hírek környékén valamikor, a közvetítések meg a Kossuth-on, és meg van oldva.
 #64339  Szerző: chab7

Gabeedj írta:A Petőfi rádió jelen arculata jó és a sport beleférne,de ne közvetítés. Útinformok,lényegre törő hírek,bár utóbbiak jelen helyzetben is elég jók,de lehet benne egy kis finomítás .Érdekes fórum jellegű műsorok ,zenékkel vegyítve.Klubműsorok ,minőségi klubzenékkel és persze a jelen zenei világ.:)
Egy szóval igazgatni kell csak.
Mr3 na az kemény dió,de ráfér a renoválás ,keményen !Blues,jazz,soul és a jelen arculat és biztos ugrana egy picit a hallgatottság.Egy jobb műsorösszetétel és jobb reklám is ráférne.
Kossuth maradjon meg infó rádiónak és hiteles adó legyen,nem bulvár
Ezek teljesen jó ötletek. Viszont én is kiállok a közvetítések mellett, ugyanis nagyon sokat utazó lévén munkába/munkából sok eseményről lemaradok amit vonaton rádión hallgatni tudnék (netán még szurkolni is ;) ) A többi ötleted: :yes: :yeah: :yeah:
 #64334  Szerző: Kiru

Moderálva!

A felhasználót a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2., 3. és 5. pontjának súlyos megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2., 4. és 6. pontjai alapján azonnali törléssel szankcionálom.

Admin
 #64333  Szerző: Kiru

SzD írta:
Kiru írta:Nagyon jó kis zenék mennek egész este a Petőfin és jó a műsor !Jobb mint a Neon . :)
Tudjuk, jó kis rádió a Petőfi, jó kis zenék mennek rajta, van, hogy jó kis rádió Neo, és van, hogy jó kis zenék mennek rajta, de ezt ne nyögd már be mindennap, légyszi. Ha mindenképp akarod, akkor legalább ne mindennap, csak mondjuk két naponta írd le, hogy milyen jó kis rádió ez, vagy az, vagy amaz.
Nem szoktam nyögni !Amúgy meg ha nem tetszik valami akkor ne olvasd mert nem kötelező és nem érdekel a véleményed .Látom nagyon figyelsz mindig . :x :vomit:
 #64329  Szerző: donb

Lassan 30 leszek, de én a sportközvetítéseken nőttem fel. A Petőfihez jól bele illene. Csak akkor lenne, amikor szűkséges, tehát hétvégén, két-hét órában. Nem fog összedőlni a Petőfi. Ennyit ki lehet bírni.

Azért abban megegyezhetünk, hogy napjainkban nonszensz dolog, hogy a mr6-ra száműzték a sportot, ahol alig lehet befogni/be se jön... (éljen pest...).
 #64328  Szerző: Cicoo

SzD írta: Tudjuk, jó kis rádió a Petőfi, jó kis zenék mennek rajta, van, hogy jó kis rádió Neo, és van, hogy jó kis zenék mennek rajta, de ezt ne nyögd már be mindennap, légyszi. Ha mindenképp akarod, akkor legalább ne mindennap, csak mondjuk két naponta írd le, hogy milyen jó kis rádió ez, vagy az, vagy amaz.
(Don't feed the troll. ;))
moby67 írta: A sporttal kapcsolatban ha interaktív az adás és kötetlenül 2-3 percben röviden kör kapcsolásban 10-20 percenként be mondja az eredményeket akkor ez így jó.
Interaktív sportközvetítés: Béla bácsi, Bivalybasznád alsó, egykori öregfiúk játékos, ma örökös vezérszurkoló betelefonál, hogy "Szemüveget a bírónak! Há' nöm laátta, hogy les v'ót?!" :D Jó műsor lesz biztos. Várjuk. Bár én a magam részéről még mindig a Kossuth-ra. Vagy két Mozart közé a Bartókra. :hehe: Tényleg, a Bartókra miért nem akarják átszoktatni a fiatalokat, miért csak a Kossuth-ra (ahová már nem is nagyon kell, ha a mérések nem hazudnak nagyot)?
 #64321  Szerző: moby67

Nagyon jó ötletek és javaslatok olvashatók! Kár hogy ezeket az illetékesek nem veszik figyelembe vagy nem olvassák. Csak reménykedhetünk hogy még jobb lesz és nem színvonal romlás.
A sporttal kapcsolatban ha interaktív az adás és kötetlenül 2-3 percben röviden kör kapcsolásban 10-20 percenként be mondja az eredményeket akkor ez így jó.
  • 1
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • 626