Félig Offtopic:
A Petőfi Rádió szerintem jelen formájában arra kellett, hogy tartsa a lelket a hallgatókban, míg vissza nem állítanak egy amolyan Sláger/Danubius - NeoFM/ClassFM választási lehetőséget /Az adott oldalon.../
Ez most nagyjából kész is van. Gondolom a Retrot finomhangolják fixre. (Ezt el tudom képzelni akár Árpilis 1-től) Itt gondolok olyanokra, hogy a zenéket bepozícionálják, Armanddal megcsinálnak minden spotot rendesen. Kész is a NeoFM.
Rádió1-ből lesz egy (erősen elrugaszkodva) Class FM. Ehhez kellett a 89,5. Pipa. (Ezen rádióban azt tippelem, hogy itt is kicsit finomhangolnak a zenéken, és kevesebb lesz a Mixműsor.) Akár egy szignál változtatást is el tudok képzelni. /Mai kedvencek, változatosan, vagy akármi

)
Mivel kész a két új rádió, el kell tünteni a Petőfit. (Hallgatottság végett, gondolom)
Én amolyan Mr2 feelingre gondolok. Más szignállal, (logo cserét nem igazán tudok elképzelni, mert egységesítve van. Bár aztán lehet, hogy változik minden MR rádió logoja).. Műsorvezetőcserék. Reggeli show megszűnése. (Nagyon sajnálom, hogy a felkelés vezére már nem reggelezik. Nem lenne gondom mit hallgassak, ha reggel Buda Marcit lehetne)
Várom az egésznek a végét. Nagyon kíváncsi vagyok!
A tippelős játék részese lettem!