Kiru írta:Én örülök ezeknek a változásoknak meg a több magyar zenének és az élő közvetítéseknek .Szerintem ettől még lehet jó a Petőfi és szerintem jó is lesz és felzárkózhat a nagyok mögé!
Sokat hallgatom a Petőfit és egy nagyon jó kis rádió.
Én meg nem. Ezt a rádiót jórészt olyanok hallgatják most, akik eddig aligha rádióztak, mert nem érdekelte őket a semmitmondó fecsegés, meg az agyonjátszott zenék. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek az embernek az interaktivitást a kívánságműsor jelenti.. Ha meg belekerül a nemzeti rock, és még több magyar zene, akkor ez is egy ugyanolyan mindent játszunk mindenkinek rádió lesz, mint a többi. Vagy a mindenkinek szólunk, az közszolgálat? Mert akkor ennyivel a Class FM is közszolgálati rádió. A sportközvetítés meg szerintem egyértelműen a Kossuth-ra való inkább. A "portréműsorok, lemezbemutatók, koncertelőzetesek" viszont tényleg jöhetnek.
"Fontos lenne, ha a most minket hallgató fiatalok idővel a Kossuthra is átpártolnának." -> Szerintem aki hallgatta, az ez után is fogja, aki meg nem, azt meg nem lehet megnyerni azzal, hogy "remixelik" a Petőfit.