RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#64245  Szerző: mimi

A Bartókon azt tudnám elképzelni, hogy a komolyzene mellett hangsúlyosan jelenjen meg a jazz és a world, de semmi populáris, legalább ez az egy maradjon már meg...
 #64243  Szerző: donb

Szerintem elég lenne, ha maradna a zene és visszatérne a sport. A többi menjen a Kossuthoz. Lenne markáns arculata lenne a Kossuthnak, és a Petőfinek.

A Bartókkal mit lehetne kezdeni?
 #64237  Szerző: moby67

Ez a Koltay egyik nap ezt mond másnap már mást! :punch:
Mégis csak úgy nézem vissza áll a 2007 előtti unalmas stratégia.
Az hogy így elérhetik a class vagy a neo hallgatottságát Hát csak nevetni tudok :lol: Miért kell mindent szakbarbár módon szétverni???
Itt ha mindent egy adóra össze zsúfolunk:duma,életmód,sport-órák hosszat,közéleti beszélgetések kormányzati szempontból..stb...
Viszlát "nagyon zene" élt 2007-2011. :wailing:

A Bartókhoz hozzá se mernek piszkálni mivel a névörökösök rögtön megtagadják az adó név használatát.
 #64220  Szerző: Cicoo

Kiru írta:Én örülök ezeknek a változásoknak meg a több magyar zenének és az élő közvetítéseknek .Szerintem ettől még lehet jó a Petőfi és szerintem jó is lesz és felzárkózhat a nagyok mögé! :) Sokat hallgatom a Petőfit és egy nagyon jó kis rádió.
Én meg nem. Ezt a rádiót jórészt olyanok hallgatják most, akik eddig aligha rádióztak, mert nem érdekelte őket a semmitmondó fecsegés, meg az agyonjátszott zenék. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek az embernek az interaktivitást a kívánságműsor jelenti.. Ha meg belekerül a nemzeti rock, és még több magyar zene, akkor ez is egy ugyanolyan mindent játszunk mindenkinek rádió lesz, mint a többi. Vagy a mindenkinek szólunk, az közszolgálat? Mert akkor ennyivel a Class FM is közszolgálati rádió. A sportközvetítés meg szerintem egyértelműen a Kossuth-ra való inkább. A "portréműsorok, lemezbemutatók, koncertelőzetesek" viszont tényleg jöhetnek.

"Fontos lenne, ha a most minket hallgató fiatalok idővel a Kossuthra is átpártolnának." -> Szerintem aki hallgatta, az ez után is fogja, aki meg nem, azt meg nem lehet megnyerni azzal, hogy "remixelik" a Petőfit.
 #64183  Szerző: Kiru

steve írta:Ismét lesznek sportközvetítések a Petőfi Rádión.
És nemzeti rock is.
http://www.magyarhirlap.hu/belfold/viss ... sorok.html
Én örülök ezeknek a változásoknak meg a több magyar zenének és az élő közvetítéseknek .Szerintem ettől még lehet jó a Petőfi és szerintem jó is lesz és felzárkózhat a nagyok mögé! :) Sokat hallgatom a Petőfit és egy nagyon jó kis rádió.
 #64179  Szerző: mikrofonos

Koltay a Kossuth Rádióban kb. egy hónapja nagyjából ugyanezt mondta el
abban a bizonyos szombati nagyinterjújában. Igaz azóta megjelent vele a radiosite-on is közölt nyilatkozat, ami tényleg egy kicsit másabb hangvételű volt...
Lehet, hogy médiuma válogatja, hogy ki mit emel ki a megszólalásokból? ;)
Ez a "nemzeti dolog" azért bennem is kelt bizonyos aggodalmakat.
A megfelelően tálalt és adagolt sporttal, a kívánságműsorral és az interaktivitással nincs bajom. (egyelőre)
 #64178  Szerző: PooLee

Ilyen az, ha nem a hozzáértés diktál, hanem a politika. És úgy látszik, semmi sem drága: ledózerolni egy stabil lábakon álló Magyar Rádiót a saját célok érdekében... sajnos ez Magyarország igazi arca. Such György semmilyen politikai körhöz nem kötődő elnökként rakta rendbe az MR-t, így nem véletlen, hogy abszolút európai színvonalú lett az összes csatornája. A szakmai irányítás időszaka azonban véget ért, majd lehet hallani a különbséget. És ez minden más területre igaz (lesz), sajnos... :wailing:
 #64173  Szerző: Gyurii91

Nem hiszem el. Komolyan...

MR1 mindig stabil hallgatótáború adó
MR2 2007 óta ez is azzá vált
MR3 kutya nem hallgatja... AZT KELLENE HELYRE POFOZNI!
 #64167  Szerző: djlacee

Most ez a cikk megint mi? Homlokegyenest mást mond, mint az előzőben.
  • 1
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 627