RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#63643  Szerző: Cicoo

moby67 írta:MR6 sugározza, de lehet ép Budapesten nem fogható ez a műsor,mert nincs adója .Hát a 873 régi Calypso ra miért nem teszik rá? Akkor a főváros is hallgathatná! Ki kéne használni ezt a lehetőséget is.
mimi írta: Ja, esetleg az MKR megszűnésével akár lehetne most már Pest megyei regionális adás is Lakihegyről, juteszembe (bár amennyit a regionális adók a saját régiójukkal foglalkoznak, annyit a Kossuth is foglalkozik Budapesttel).
Azért Közép-Magyarország se csak Budapestből áll.. :x [/off]

ON: Na, marad a zenés Petőfi, ha igaz. Az meg, hogy feloldották a 10 mp-es megszólalás-limitet, további pozitívum. Kérdés, hogy ez javít vagy ront a színvonalon.. :sealed:

OFF: Nálam működött a sima főoldalas link is. Magyar linkrövidítő: http://href.hu :)
 #63638  Szerző: moby67

MR6 sugározza, de lehet ép Budapesten nem fogható ez a műsor,mert nincs adója .Hát a 873 régi Calypso ra miért nem teszik rá? Akkor a főváros is hallgathatná! Ki kéne használni ezt a lehetőséget is.
 #63636  Szerző: mimi

A Muzsika TV, amennyit eddig láttam belőle, azért messze áll a színvonalas magyarnótától, viszont ott az MR6-hálózat, ami adásidején kívül MR7-et ad. (Ad még?)
Ja, esetleg az MKR megszűnésével akár lehetne most már Pest megyei regionális adás is Lakihegyről, juteszembe (bár amennyit a regionális adók a saját régiójukkal foglalkoznak, annyit a Kossuth is foglalkozik Budapesttel).
 #63634  Szerző: moby67

Végre egy POZITÍV hír!!!! Ennek nagyon örülök!
Aki nem siket halhatja: erre a Rádióra ebben a felállásban szükség van!!
Van cél közönség, van hallgatóság.

Akinek magyar nóta hiányzik javaslom az MR 7-et. Ott meg találja!
Kábel tévéken és parabolán ott a muzsika meg mulatós tv-k, 24 órában nyomják.
 #63623  Szerző: Gyurii91

Emberek hol éltek?

2011-t írunk! Nem igaz, hogy még a faekénél kell tartani, azok az idők elmúltak! Szép volt, jó volt! Aki ennyire vízállásos (fontos ember) az leül, és bepötyögi a keresőbe!

(Igen, Jóska bácsi nem használ internetet, de sz*rik is a vízállásra!)

Nóta viszont biztos el kéne! Én is "hiányolom" az országos mulatós, nótás, cigány zenés rádiót Magyarországról. Határon túl Vajdaságban, Erdélyben vannak ilyen adók!

Javasolnám, hogy akik ezeket kérik szíveskedjenek inkább az MR3 - Bartók rádiónál kérni a változást. (Állítom 10 percet nem hallgatnátok...) :roll:
 #63622  Szerző: chab7

pébégáz írta: Akkor hiába várom vissza a Jó ebédhez szól a nótát és a Vízállásjelentést.
Na jó, csak vicceltem. :)
Pedig ezek gyerekkorom nagy emlékei...
Valahol amúgy csak szükség lenne ezekre is, nem?
Vagy már nincs akkora hajózás? És a nótára is vannak már más források is?! Na jó ezek csak költői kérdések.
 #63619  Szerző: djlacee

Nekem is, és végre egy cikk, ahol nem írnak tücsköt bogarat.
  • 1
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 626