RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#63623  Szerző: Gyurii91

Emberek hol éltek?

2011-t írunk! Nem igaz, hogy még a faekénél kell tartani, azok az idők elmúltak! Szép volt, jó volt! Aki ennyire vízállásos (fontos ember) az leül, és bepötyögi a keresőbe!

(Igen, Jóska bácsi nem használ internetet, de sz*rik is a vízállásra!)

Nóta viszont biztos el kéne! Én is "hiányolom" az országos mulatós, nótás, cigány zenés rádiót Magyarországról. Határon túl Vajdaságban, Erdélyben vannak ilyen adók!

Javasolnám, hogy akik ezeket kérik szíveskedjenek inkább az MR3 - Bartók rádiónál kérni a változást. (Állítom 10 percet nem hallgatnátok...) :roll:
 #63622  Szerző: chab7

pébégáz írta: Akkor hiába várom vissza a Jó ebédhez szól a nótát és a Vízállásjelentést.
Na jó, csak vicceltem. :)
Pedig ezek gyerekkorom nagy emlékei...
Valahol amúgy csak szükség lenne ezekre is, nem?
Vagy már nincs akkora hajózás? És a nótára is vannak már más források is?! Na jó ezek csak költői kérdések.
 #63619  Szerző: djlacee

Nekem is, és végre egy cikk, ahol nem írnak tücsköt bogarat.
 #63617  Szerző: markfelt

Csak egy tipp: égő, de a fórummotor nem kezeli rendesen a radiosite-os linkeket. Ha cikket linketlek be a főoldalról, használjhatok linkrövidítőt: pl.: www.bit.ly.

http://bit.ly/e1v4cB
 #63318  Szerző: moby67

Csak így tovább MR2-Petőfi!!!!!
Akik igazi előadókat és újdonságokat keresnek ITT megtalálják!!!!!

A másik 3 csak elvan magával.2 nincs semmi új csak annyi régi zene!!
1 en csak néha valami agyon játszott xfatormegasztárocska.
 #63292  Szerző: Kiru

Gyurii91 írta:
Szd96 írta:Martin Solveig & Dragonette - Hello :shock:
Ma 17.25-kor ^^
Helyes! Nagyon jó adó! Simán lepipálja az MR2 Petőfi a 3 másik nagyot... :boldog:
Teljesen egyetértek veled de sajnos sokan nincsenek ezzel így.Nekem is nagyon tetszik a Petőfi csak ne legyen rosszabb! :)
  • 1
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 517
  • 627