RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61665  Szerző: Fennec

Én szoktam hallgatni, de még nem hallottam... lehet, hogy csak nem figyeltem.
 #61664  Szerző: djlacee

És? Eddig is ment.
 #61663  Szerző: Fennec

Ákos megy az MR2-n...
 #61660  Szerző: Gabeedj

Mert ,akkor vége a rádiózásnak,ha ezt is megölik és nem pedig minőség felé fejlesztik...Hol marad hiteles rádiózás?
 #61595  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Az egyetlen rádió,ami talán még nem "korcsosul" el.Ehhez az kell,hogy a mostani arculat mellett színes műsorok és szélesebb zenei paletta és sok arculat szükséges.Itt ezt meg lehet csinálni,mert állami pénzből megy .Kereskedelmi adók ezt soha nem is fogják már bevezetni,hiszen nekik a profit a lényeg nem a hallgató..Ezért is arctalan a többsége,na ez az ami nem hiányzik a magyar rádióból :mellow:
Teljesen egyetértek veled ,ezért szeretem a Petőfit !Reménykedek,hogy jövőre nem rontsák el nagyon.
 #61580  Szerző: Gabeedj

Az egyetlen rádió,ami talán még nem "korcsosul" el.Ehhez az kell,hogy a mostani arculat mellett színes műsorok és szélesebb zenei paletta és sok arculat szükséges.Itt ezt meg lehet csinálni,mert állami pénzből megy .Kereskedelmi adók ezt soha nem is fogják már bevezetni,hiszen nekik a profit a lényeg nem a hallgató..Ezért is arctalan a többsége,na ez az ami nem hiányzik a magyar rádióból :mellow:
 #61549  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Talán marad ebből a felépített arculatból is és nem megyünk vissza teljesen a múltba,hanem a meglévőt fejlesztjük.. :)
Ebben reménykedek én is ,hogy csak nem lesz olyan mint régen volt. :x Szerintem ez egy elég jól felépített arculat és hagyhatnák így ! :)
 #61545  Szerző: Gabeedj

Talán marad ebből a felépített arculatból is és nem megyünk vissza teljesen a múltba,hanem a meglévőt fejlesztjük.. :)
 #61508  Szerző: PooLee

Hála az égnek! Remélem, hogy rájöttek, hogy baromságot csináltak. Alapvetően semmi gond Koncz Zsuzsával, Zoránnal és a többiekkel, de ebbe az (egyébként jól felépített) arculatba (egy fiatalokat megcélzó rádióba) egyszerűen nem passzolnak, és kifejezetten hallgatóűző, semmi másra nem jó. Olyat pedig nem lehet, hogy egyszerre legyen jó az 50 éveseknek és a 18 éveseknek. Erre rá kellene jönni már végre, 2011 lesz lassan... a NeoFM is pont ezt a hülyeséget csinálja (tegez, de közben az ex-slágerrádiós közönséget próbálja megcélozni, stb.), és igazából csak vegetálnak, látszik.
Azzal pedig egyet értek, hogy ami most szól (legalábbis még), illetve ami az elmúlt 3 évben szólt, az az MR2. Ha belerondítunk ideológiát terjesztő zenékkel, haverok munkáival (Pap Rita, stb.), saját kedvenceinkkel (Katona Klári, Zorán, stb.), és saját zenéinkkel (Kormorán, ugye), az már megszégyenítése az eddig felépített várnak!
 #61501  Szerző: Kiru

Ma délután már a megszokott zenék mentek . :)
  • 1
  • 516
  • 517
  • 518
  • 519
  • 520
  • 627