RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61432  Szerző: SzD

Jó, rendben, értem én, amiről beszéltek. Ne ragadjatok le annál az egy mondatnál. Vegyétek figyelembe a hozzászólásom azon részét is, hogy
SzD írta:Majd ha egy hét múlva is ez lesz, akkor kell megijedni.
És továbbra is fenntartom, hogy még nem kell ilyen következtetéseket levonni. Majd, ha tartósan megmarad, akkor kell elővenni egy csomag zsepit, és siratni a jelenlegi Petőfit. (Amire remélem nem lesz szükség.)
 #61428  Szerző: markfelt

SzD írta:Hogy ne lehessen belekötni, inkább kijavítom magamat: ezektől az előadóktól többnyire karácsony zenét tolnak.
Igen, csak tudod tavaly és tavalyelőtt is volt karácsonyi kínálat az MR2-n és azok a dalok jobban passzoltak a rádió arculatához. Pontosabban: passzoltak.

A tegnap behozott új előadók pedig nagyon nem.

Szerintem abszolút jogos a félelem, hogy ezek az előadók maradnak pl. hétfőtől is, nemcsak karácsonyi dalokkal és akkor ennyi volt, MR2.

Tényleg inkább legyen Petőfi Rádió. Az MR2 egy brand volt, amit tovább lehetett volna fejleszteni, tökéletesre finomítani. Nem ér belevágni a sárba.
 #61425  Szerző: Pasa

Kinek a pap, kinek a Pap Rita... :hehe: :sealed:
 #61423  Szerző: SzD

Cicoo írta:
SzD írta:Mondjuk ahogy nézem, ezektől az előadóktól csak karácsonyi zenét tolnak. Majd ha egy hét múlva is ez lesz, akkor kell megijedni.
Pap Ritától hány karácsonyi dalt tudsz felsorolni? Amúgy miért kell karácsonykor kötelezően (m)ünnepi zenét tolni? Íratlan szabály?
Who the fuck is Pap Rita?
Hogy ne lehessen belekötni, inkább kijavítom magamat: ezektől az előadóktól többnyire karácsony zenét tolnak.
A második részét meg én sem értem. Még jó, hogy vannak kivételek, ahol nem egyfolytában a szokott karácsonyi zenék szólnak. Én idén is a radiocafét hallgatom ebben a három napban. :) Ami ott van karácsonyi zene, az különb a többinél (értsd: nem Wham, Mariah Carey és Billy Mack szól egész nap... sőt ezekkel nem is találkoztam), és túlnyomórész egyéb, főleg nyugis, lassabb zenék szólnak, amik sokkal jobban illenek a hangulathoz... szerintem.
 #61420  Szerző: Pasa

Cicoo írta:Amúgy miért kell karácsonykor kötelezően (m)ünnepi zenét tolni? Íratlan szabály?
Hát mert a karácsony az egy ünnep (m nélkül). Méghozzá a legnagyobb az évben.
Amúgy meg nem kötelező és nincs is rá íratlan szabály. Igaz, arra sincs, hogy hétvégén este dizsiből kell élőben közvetíteni, mégis közvetítenek...
 #61405  Szerző: djlacee

Megse
 #61404  Szerző: djlacee

Most egesz turheto zenek mennek az estiekhez kepest
 #61403  Szerző: Richmonde

A karácsonyi ünnepi zenék 2 napig kibírhatók az évben. Szerintem...
 #61402  Szerző: mimi

Szinte biztos, hogy valami új arcot odalöktek, aztán nyúlkált bele össze-vissza, mert amúgy meg millió karácsonyi zenei anyag van, ami jobban illeszkedett volna a Petőfihez, azok meg nagyon elvétve bukkannak fel...
megtalálták a módját a Kormorán betolásának is
 #61401  Szerző: moby67

Karácsony van nézzük el nekik!

Ja! Olvasom hogy az átalakítás a BBC mintájára történik.
Ha igy van akkor lehet hogy nem az MR ,hanem a Petőfi névtől búcsúzunk!
a példa:http://www.bbc.co.uk/radio/
(ezt ugyis csak 1945 után kapta a rádió előtte Budapest2 volt )
  • 1
  • 517
  • 518
  • 519
  • 520
  • 521
  • 627