RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#19142  Szerző: nyikolaj

Valoban.Pár napja nagyon visszaesett a tokaji,szerintem az csak átmeneti idő volt.(technikai hiba ^^ )De azota ujra a régi. 8-)
 #19140  Szerző: Jani

Ez jellemző rájuk. :) Én a vételkörzetre vagyok kíváncsi,mert pár napja jártam arra és nem szólt úgy,mint régebben.Most olvastam vissza,néhány napja nem csak én tapasztaltam ugyanezt. :)
 #19137  Szerző: nyikolaj

Most nins semmi a 101.8-on.Csak sssssssss :P
 #19136  Szerző: Jani

101.8 most mennyire szól?Pár nappal ezelőtt még Tiszaújváros környékén elég gyengén jött,pedig arra elég jól szólt eddig.
 #19111  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:(különösképpen az "időjárás velünk nem kockázat" mondatért, amit a mai napig nem tudtam értelmezni.)
Ezt úgy kell érteni, hogy az időjárás nélkülük kockázat. Tehát ha ők nem lennének, akkor bármikor, bárhol, bármilyen idő lehetne... És az milyen már? :P

Gondolkozz. Ez úgy lenne helyes, hogy ha meghallgatja az időjárás jelentésünket, akkor ön nem kockáztat, hiszen lesz ideje felkészülni, milyen idő lesz. Csak ez így szignálként szarabb lenne.
 #19070  Szerző: centerweb

Na. Ha mondjuk egy szlovák HitFM-hez vagy egy Kékduna, Lakihegy Rádióhoz hasonlítanám, akkor igen, ez így igaz :boldog:
 #19047  Szerző: VidámSrác

tetszik ez az rendszer, most akkor én is értékelek ebben az öt kategóriában :D :D

- zene: szar

- technika: hol megy az összes adó, hol nem, hol sikerül szétválni 6-kor, hol nem, hol híreket is hallunk, hol csak a híralapot. vagyis: szar

- szignálpark. van olyan? nem csak egy szignáljuk van? mert olyan mintha csak egy lenne, max. kettő. vagyis: szar (különösképpen az "időjárás velünk nem kockázat" mondatért, amit a mai napig nem tudtam értelmezni.)

- műsorvezetés: tudnak értelmesen beszélni, ennyi. de szerintem egy műsorvezetőnél ez alap. aztán tudnak még jókora körmondatokat is produkálni, meg nagyon hosszan a nagyon semmiről beszélni... vagyis: elmegy

- hírek: boon-os híreket olvasni alapvetően nem nagy szám, de ha van megszólaló* egy hírblokkban, akkor ő jó sokat, 1,5-2 percet is beszél (egy hírblokkban!), meg ott van a kedvenc bulvárom a blokk végén. nagyon illik a tokaji kamionforgalmi anomália és a pataki pünkösdi ünnep után az amerikai férfi, akinek véletlenül leszakadt az arca... szóval: szar

ez nálam 5-ből mindössze fél pont. ennél még a gold fm is többet ér el nálam.

---

* megszólaló szokott lenni a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, aki szó szerint fel szokta olvasni a kiadott rendőrségi közleményt.
 #19010  Szerző: centerweb

Nem tudja a saját nevét?
De tudják a nevüket, csak azt nem hogy melyik fájlt kéne játszani a cartplayerből :D

Jó, lehet hogy az egészet eltúloztam, csak már este volt, kóma, fáradtság stb.

De nem egy olyan rádió van Mo.-n, (és most nem akarok itt példálózni) ahol:
- LagziLajcsitól Madonnán keresztül Román popig mindent leadnak. (Nincs egységes zenei koncepció)
-Technikailag 0, mert mondjuk pénzmosodának vagy akárminek használják, és azthiszik hogy így jó (ha nincs a háznak alap, akkor cseszhetik az egészet)
- Az onair arculatról inkább nem beszélek...
- Jópár műsorvezető abszolút nem ért az egészhez, beszélni sem nagyon tud, és kényszerből csinál ott valamit.
- A híreket mindenféle hírszolgáltat 'szolgáltatja' véletlenül sincs helyi hírek vagy akármi a hellyel kapcsolatban, hanem max a story.hu-ról leszedett győzikebevallotta tipusú hír beolvasnak a délutáni műsorban

EHEZ KÉPEST JÓ.

- Ok, elismerem hogy zeneileg szar.
- A technikájuk az nem rossz, az más kérdés hogy nem tudják (ki)használni
- Van egy majdnem egységes szignálpark, egy normális szignálhanggal (az már más tészta hogy nyáladzó meg nem illik a rádióhoz egyáltalán)
- A műsorvezetők nagy része aki van (persze vannak/voltak kivételek) nagyjábol tud összefüggően beszélni.
- És van helyi hírek. Tudom, az egész Miskolcról szól (hát persze, mivel a BOON-on csak ezt találják :unott:) de legalább helyi, nem mindenféle ilyen meg olyan hírszolgálat.

Megpróbáltam egyszer a pozitív oldalát nézni és összegyűjteni az egész kócerájnak, és ennyi.Ennyi a jó véleményem az Expressről valamihez viszonyítva. Természetesen van rossz is (abból több), majd idővel írok egy negatív 'kritikát' is. Akinek tetszik annak tetszik akinek meg nem, annak nem. Nem fogok vitatkozni.
 #18997  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Barcikán jol szol a 93.6?Állitolag még az is vonzáskörzet.
Nem rég autóztam arra. Csörög-csattog... Péterig szépen szól.
 #18994  Szerző: nyikolaj

Barcikán jol szol a 93.6?Állitolag még az is vonzáskörzet.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 97