RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200667  Szerző: Rebroadcaster

Úgy érzem, mintha egy középsuli rádiójának tematikus egy óráját hallgatnám, benne semmitmondó felkonfokkal. Ez kb. az a liga.
 #200666  Szerző: altermanus

Úgy érzem nekem tetszik az egész fórumon ez a változás. Minden viccet félretéve. Csak a külföldi dalokat ne fordítsák magyarra. Kinézem belőlük, hogy az lesz a következő lépés.
 #200665  Szerző: p0tyi

pébégáz írta: 2023.10.01. 09:14
Persze feltűnik, csak ugyanaz a Pápai Joci, Rúzsa Magdi, Caramel, Halott Pénz vonal megy, mint tegnapig magyar zenék terén. Ebben nincs változás, és erre írtam, hogy szinte fel sem tűnik a váltás.
Csak a dózis... jó a pörkölt, de ha csak azt eszik az ember, akkor abból egész napos hányás és fosás lesz, és hamar meggondolja magát. De ugye más liga... A futottak még liga?

Kedvem lenne egy közadatigénylést benyújtani, hogy mennyibe is kerül ez nekünk pontosan a 127 milliárdos költségvetésen belül, erős a hűtlen kezelés, közvagyonnal történő visszaélés szag. Már az Antenna Hungária áramdíja is brutálisan magas lehet. És nyilván nem azért nem képes ezt a hulladékot az MTVA házon belül legyártani és azért kell kiszervezni egy ork cégnek, mert annyira jó, hanem azért, mert valaki jól akar járni.

Ha már az atmedia nem jár ezzel annyira jól majd.
 #200664  Szerző: mlaszlo

pébégáz írta: 2023.10.01. 09:14
Persze feltűnik, csak ugyanaz a Pápai Joci, Rúzsa Magdi, Caramel, Halott Pénz vonal megy, mint tegnapig magyar zenék terén. Ebben nincs változás, és erre írtam, hogy szinte fel sem tűnik a váltás.
Óránként 3-4 ilyen számot elvisel az ember, ha a többi az általa kedvelt. De töményen egész nap ez borzalmas.
 #200663  Szerző: mlaszlo

HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:15
p0tyi írta: 2023.10.01. 00:06
HubbaBubba írta: 2023.10.01. 00:01 Lehet ezt jól is csinálni. Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem biztos, hogy baj, hogy ez az adó nem felfelé törekszik, hanem végle leteszi a lábát és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést. Ne ahhoz hasonlitgassuo. Nezzuk azt, hogy milyen "magyarzeneu" ado lesz :) Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyararért! :blush:
Ezt majd beszéljük meg fél év múlva, amikor alulról karcoljátok a 100 ezres hallgatószámot rengeteg közpénzből.
Mondjuk a kisebb stab, kevesebb program, az pont, hogy kevesebb koltseg aka. kösszpénz ... szerintem. Egyebkent az van, hogy nekem nem faj, ha beesik a hallgatottsag. De erted, kis adot is lehet szepen, kiegyensulyozottan csinalni. Ez az ado, most ligat valtott es abban lehet jo, sikeres, egyedulallo stb. nem kereskedelmi ado, nem kell versenyeznie. Viszont felvallalhat olyan dolgokat, amiket piaci ado nem. Egyébiránt, nem a Petőfinèl dolgozom :D de teljesen jellemző, hogy ha valaki nem savaz, ne adj Isten szimpatizál, akkor az egyből a saját mundért védi és/vagy bértroll. De nyomhatod, természetesen ha jólesik. :lool:
Csak úgy hallkan, a közmédia definíció szerint azoknak a rádió, televízió, és más elektronikus médiaszolgáltatásoknak a meghatározása, amelyeknek elsődleges célja a közszolgálat. Az ilyen médiumok a lakosság egésze számára elérhetőek, és minél szélesebb rétegek megszólítására törekednek. Érdeklődni szeretnék, hogy ez a Petőfi ennek a definíciónak hogyan felel meg? Magyar zene? Én nem hallok magyar számokat a 80-as, 90-es, 2000-es évekből sem. Kizárólag magyar alter megy 90%-ban, az elmúlt néhány évből. Ezek azok a zenék, amelyeknek visszavezetése után zuhant be a Petőfi hallgatottsága.
 #200662  Szerző: pébégáz

#200661  Szerző: mlaszlo

pébégáz írta: 2023.10.01. 08:56 Elég magas volt már a magyar zene aránya a váltás előtt is, most meg azokat játsszák a magyarok közül, amit korábban is, szóval ha halkan szól a háttérben, szinte fel sem tűnik a váltás.
Visszanéztem a korábbi napok playlist-jeit, reggel 6 és este 8 között óránként 3-4 magyar szám volt. Ehhez képest az óránkénti 11-13 magyar szám azért csak fel fog tűnni a hallgatóknak.
 #200660  Szerző: djlacee

Erre lecserélni a profi, minőségi arculatot :gülü2:

Álljon itt emlékül ez:
https://youtu.be/YPIH0OMm8Mo
 #200658  Szerző: mlaszlo

Nekem ezzel az egész nagy magyar Petőfivel az a bajom, hogy a Kossuth után ez a második legnagyobb országos frekvencia hálózat. El lehetne bohóckodni magyar zenékkel, ha mellette lenne még 2-3 országos rádió, de tudjuk hogy a magyar piac ilyen téren el lett torzítva. A Petőfi mellett az egyetlen országos zenei rádió még a Retro, de jóval kisebb lefedettséggel. Ha frissebb zenéket szeretnék hallgatni nem maradt semmi számomra. Itt van az MTVA 3 országos és egy félországos rádióval és egyik sem szól már az átlag hallgatóhoz, mindegyik réteg rádió.
A másik pedig, hogy 100% magyar zenére már volt probálkozás, nem is olyan régen is volt Budapesten és környékén rádió rá, ugyanis a Petőfi most gyakorlatilag a néhány évvel ezelőtti Magyar FM klónja, országosra kitéve. A Magyar FM gyakorlatilag mérhetetlen hallgatottságot produkált.
 #200657  Szerző: pébégáz

Elég magas volt már a magyar zene aránya a váltás előtt is, most meg azokat játsszák a magyarok közül, amit korábban is, szóval ha halkan szól a háttérben, szinte fel sem tűnik a váltás.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 625