Most egy Zséda-szám megy...Mi ez ?
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy magyar zenék mennek, csak ez a fajta nyáladzás azért mégsem volt jellemző a Petőfire eddig. Tavaly karácsonykor emlékeim szerint azért nem ez volt.
Pasa írta:Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe!Persze igazad van de sokan vannak olyanok is akiknek a Petőfi tetszik és nem a Class fm.
Cicoo írta:A közszolgálati rádiónak olyannak kell lennie - szerintem -, amilyen még nincs. Idősebbeknek szóló, valamint mainstream rádió meg dögivel van a piacon. Az állami TV-k közül pl. egy sem szól fiataloknak.Nem értesz engem. Nincs bajom azzal, hogy a Petőfi fiatalos rádió, sőt. Én azt mondom, hogy a fiatalok nagy (sértődés ne essen: másik nagy) részének nem tetszik.
Pasa írta:Újra elmondom, tisztelem mindenki ízlését, de ez a rádió most csak a TI ÍZLÉSETEK SZERINT jó. Van, akinek meg nem tetszik, ezt is vegyétek figyelembe!A közszolgálati rádiónak olyannak kell lennie - szerintem -, amilyen még nincs. Idősebbeknek szóló, valamint mainstream rádió meg dögivel van a piacon. Az állami TV-k közül pl. egy sem szól fiataloknak..